Anläggare

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Positionen som grovarbetare, bygg och anläggning hos Wikan Personal AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Wikan Personal AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Ystad. Wikan Personal AB har just nu en ledig tjänst som grovarbetare, bygg och anläggning. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Wikan Personal AB letar efter erfaren grovarbetare, bygg och anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den tjugoförsta april 2024.


Jobbannons

Nu söker vi anläggare till YTAAB i Ystad.

Om företaget

Vi är ett familjeföretag som grundades 1995 i liten skala. Företaget har sedan dess växt sakta men säkert, och har idag ca 18 medarbetare. Vår maskinpark har också växt i samma takt som företaget. Idag har vi i stort sett alla maskiner och lastbilar som krävs för att leverera stora som små anläggningar. Vår ambition är att alltid ha nöjda kunder och har därför lagt stor vikt vid att vår personal ska vara skickliga inom sitt yrke och ha ett stort mått av ansvarstagande. Ytaab erbjuder alla typer av markarbeten och anläggningsarbeten både under och ovan jord. Från stora grundläggningar och nya handelsområden och flerfamiljshus till dräneringar, stensättning och finplanering av lekparker och gräsmattor.

Läs mer om företaget på www.ytaab.se

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsuppgifter kommer innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom markarbeten och anläggningsarbeten.

Du utgår hemifrån men de flesta projekten är i mellersta Skåne.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi tror att du som söker har yrkesbevis eller erfarenhet inom anläggning och entreprenad. Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning så som grävmaskin och hjullastare. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är en erfaren anläggare som är självgående och har erfarenhet inom mark och rörläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ritningsläsning inom området.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du ska passa in i vår verksamhet.

Som person är du flexibel och kan hugga i där det behövs. Du tycker om att prestera, är lojal och ansvarsfull. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat. Oftast jobbar ni i team och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Information och kontakt

Vid frågor vänligen kontakta Sebastian Strömberg 0417-77 99 85.

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt på dagtid.

Urval sker löpande så ansök redan idag på wikan.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWikan Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568427818
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGrovarbetare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Wikan Personal AB söker en person till denna tjänst som grovarbetare, bygg och anläggning med placerings i Ystad. Om det låter intressant att arbeta som grovarbetare, bygg och anläggning hos Wikan Personal AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfarna anläggare till Västerås, Gävle, Enköping och Uppsala

Sh Bygg, Sten och Anläggning AB söker en person till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Västerås.

2024-04-12

Mer info

Anläggare

YA Gruppen AB söker en person till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Stockholm.

2024-04-10

Mer info

Anläggare och stensättare sökes!

Submit AB söker en person till tjänsten som stensättare i Stockholm.

2024-04-09

Mer info