Ledig jobb inom mark och anläggning!

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? Helpman Entreprenad AB är på jakt efter en skicklig väg- och anläggningsarbetare och du kan vara rätt person för jobbet. Helpman Entreprenad AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 11 dagar upp till 3 månader. Kan det vara du?

Uppsala är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Helpman Entreprenad AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som väg- och anläggningsarbetare. Kolla in deras tre lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sök jobbet som väg- och anläggningsarbetare hos Helpman Entreprenad AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den trettionde april 2024.


Jobbannons

Vi söker självgående markanläggare! Du kommer arbeta med grunder och rörläggning. Det är en resande tjänst och du kommer att jobba på offentliga miljöer runt om i hela Stockholm.

Krav

  • Det är krav att du har tidigare erfarenhet från rörläggning och grunder
  • Körkort och tillgång till bil

Helpman är sedan starten år 2000 en av de ledande aktörerna i Sverige när det gäller bemanning inom byggbranschen. Vår vision är att alltid hitta rätt person i rätt tid till rätt pris. Genom åren har vi hjälpt tusentals kandidater som hittat byggjobb och uppdrag genom oss. Att jobba hos Helpman innebär att du är uthyrd till projekt hos kund. Projekten kan variera i längd och storlek. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor.

Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF).Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.

Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHelpman Entreprenad AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5566618673
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Helpman Entreprenad AB söker tre personer till denna tjänst som väg- och anläggningsarbetare med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som väg- och anläggningsarbetare hos Helpman Entreprenad AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Jobb inom mark och anläggning, Enköping

Helpman Entreprenad AB söker sex personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Enköping.

2024-03-27

Mer info

Jobb inom mark och anläggning Västerås

Helpman Entreprenad AB söker tre personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Huddinge.

2024-04-02

Mer info

Karlstad: Arbetschef inom mark och anläggning

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Karlstad.

2024-03-17

Mer info