Resande montör för tälthallar

Publiceringsdatum: 2024-02-22

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Nordic BR Norr AB söker just nu efter en ställningsbyggare, utan yrkesbevis och du kan vara den de letar efter. Nordic BR Norr AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Om du redan bor i närheten av Umeå, är det här din chans att söka ett spännande jobb Företaget Nordic BR Norr AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som ställningsbyggare, utan yrkesbevis har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som ställningsbyggare, utan yrkesbevis hos Nordic BR Norr AB är onsdag den tjugonde mars 2024.


Jobbannons

Nu söker vi dig som trivs med att att jobba med både kropp och knopp för montage av industrihallar/tält.

Har du erfarenhet av till exempel stålmontage/ställningsbygge så är det matchande mot denna roll som innebär montage av kundanpassade tälthallar som består av stålstommar.

I rollen som resemontör ingår det att agera serviceinriktat med ordning och reda på arbetsplatsen samt förhålla sig till gällande lagar & regler.

Du utgår från Umeå och reser för montage i norra Sverige, därav önskar vi att du bor i just Umeå för att hamna så centralt i området som möjligt. Arbetstiden är förlagd till vardagar och långa arbetspass kan förekomma när ni reser. Din huvudsakliga uppgift är att montera lagerhallar/tälthallar som består av stålstommar och kläs in med PVC-duk. Som du förstår är arbetet i huvudsak fysiskt men du behöver vara duktig på att arbeta självgående och vara en fena på problemlösning. Vissa uppdrag gör vi klart på några dagar medan andra uppdrag jobbar vi på under flera månader.

Du som söker tjänsten bör känna igen dig i nedanstående:

 • Du trivs med fysiskt arbete och är inte rädd för höjder.
 • Du har ett systematiskt tillvägagångssätt; Använder ett metodiskt, systematiskt tillvägagångssätt, planerar i förväg samt prioriterar sina arbetsuppgifter på ett bra sätt.
 • Du är verkställande; Följer företagets regler och policy, verkställer planer med engagemang och beslutsamhet, uppnår resultat av hög kvalitet
 • Du har rätt driv och engagemang
 • Initiativ och ansvar; Agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet
 • Du trivs med teamarbete; Samarbetar bra med andra, delar med sig av kunskap, erfarenheter och information, stöttar andra för att uppnå gruppens målsättningar

Krav för rollen: · B-körkort

 • Heta arbeten
 • Fallskyddsutbildning
 • Du har bevis för heta arbeten
 • Liftkort
 • SSG
 • Kunskap om produkter & verktyg
 • God kommunikativ förmåga, muntligt och skriftligt i svenska

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett bemanning- och rekryteringsföretag med över 13 års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med kontor i Sundsvall och Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.Vi är medlemmar i vår branschorganisation kompetensföretagen där du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett bemanningsuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd direkt hos oss på Nordic Bemanning & Rekrytering och omfattas av all den trygghet vi som medlemmar i vår branschorganisation har. Välkommen till oss!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid/Dagtid

Placeringsort: Resande, utgår från Umeå.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person för tjänsten.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Har du funderingar kring rollen? Tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Malin Persson på tel 072- 403 07 73 alt. malin.persson@nordicbemanning.se

Eller Linda Jonsson på Nordic Bemanning & Rekrytering. Tel 070-250 40 09 alt. linda.jonsson@nordicbemanning.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNordic BR Norr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592371370
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeStällningsbyggare, utan yrkesbevis
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Nordic BR Norr AB söker en person till denna tjänst som ställningsbyggare, utan yrkesbevis med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som ställningsbyggare, utan yrkesbevis hos Nordic BR Norr AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Byggmontör till företag som vill satsa på dig långsiktigt!

Add-Up Bemanning AB söker en person till tjänsten som byggnadskonstruktör i Jönköping.

2024-04-11

Mer info

Resande Montör/Mekaniker

Ikett Personalpartner AB söker en person till tjänsten som underhållsarbetare, bygg och anläggning i Karlshamn.

2024-04-08

Mer info

Ställningsmontör för heltidsanställning

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som ställningsbyggare i Norrköping.

2024-03-20

Mer info