VVS-montör

Publiceringsdatum: 2024-02-19

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Ett spännande jobb som vvs-montör hos Jobway AB väntar på dig - varför inte söka idag? Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Jobway AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Umeå är platsen där denna position är ledig. Företaget Jobway AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som vvs-montör har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som vvs-montör hos Jobway AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den trettioförsta mars 2024.


Jobbannons

Är du en självgående VVS-montör och vill arbeta inom service? Är du en frisk fläkt som är ute efter en tjänst hos ett företag som erbjuder frihet under ansvar, trevlig gemenskap och varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig, https://pnty-apply.ponty-system.se/jobway?id=4663" rel="noopener noreferrer" target="_blank">ansök idag!

SWS rör & VVS i Umeå söker driven medarbetare!

I tjänsten som VVS-montör kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom service och mindre entreprenadprojekt. SWS Rör & VVS AB är ett ungt företag och rollen kan till viss mån kan anpassas efter din erfarenhet och ambition! Du kommer att utgå hemifrån i servicebil och arbeta i Umeå med omnejd.                                                                                                

För att lyckas i denna roll är du

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som VVS-montör
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Självgående servicemontör

Det är även meriterande om du innehar VVS-certifikat 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person trivs med att ta eget initiativ, är noggrann och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer med kunder och kollegor.

Vi erbjuder ett tryggt och ordningsamt bolag, servicebil samt frihet under ansvar!

I denna rekrytering samarbetar SWS Rör & VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

SWS Rör & VVS AB erbjuder tjänster inom VVS-service, jour, fastighetsservice och mindre entreprenad. Vi är ett lokalt företag som arbetar i Umeå med omnejd med säte i Röbäck. Vi strävar efter att vara branschledande genom att erbjuda högkvalitativa arbeten och överträffa våra kunders förväntningar på alla sätt. SWS RÖR & VVS AB arbetar med allt ifrån en stor variation av serviceuppdrag, värmepumpar, nybyggnationer av villor och flerbostadshus, kontorsanpassningar, ROT-arbeten, stora entreprenadarbeten, industriarbeten, sprinkler och fastighetsservice. Vi förvaltar även fastigheter i Umeå.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJobway AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567269518
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVVS-montör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Jobway AB söker en person till denna tjänst som vvs-montör med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som vvs-montör hos Jobway AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Hägersten VVS söker en erfaren VVS-montör HELTID

Hägersten Svets & VVS AB söker två personer till tjänsten som vvs-montör i Stockholm.

2023-12-08

Mer info

VVS-montör - Stockholm/ Västerhaninge

Crew 4 You Sweden AB söker två personer till tjänsten som vvs-montör i Stockholm.

2024-04-04

Mer info

VVS-montör med specialisering på oljebrännare

Work in Greenland söker en person till tjänsten som vvs-montör i ospecificerad arbetsort.

2024-04-03

Mer info