Vakin söker en utredningsingenjör med inriktning mot anslutningsfrågor

Publiceringsdatum: 2024-02-14

Är du intresserad av att jobba inom bygg och anläggning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som väg- och vattenbyggnadsingenjör hos Vatten och Avfallskompetens i Norr AB. Detta är ett jobb på heltid där Vatten och Avfallskompetens i Norr AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Umeå kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Företaget Vatten och Avfallskompetens i Norr AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som väg- och vattenbyggnadsingenjör har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som väg- och vattenbyggnadsingenjör hos Vatten och Avfallskompetens i Norr AB? Ansök innan onsdag den trettonde mars 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vill du vara med och bygga det växande Umeå? Har du VA kunskaper och tycker om teknik- och avtalsfrågor? Då kanske du är vår nya utredningsingenjör! 

På sektionen VA Teknik är vi ett team på 18 medarbetare som tillsammans sitter på en bred kompetens i olika roller.

Vi bär ett samhällsviktigt uppdrag som lägger grunden för den viktiga hanteringen runt vatten och avlopp. 

Om tjänsten

I rollen som Utredningsingenjör med inriktning mot anslutningsfrågor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att handlägga tekniska och juridiska frågor avseende anläggnings- och brukning kopplat till VA-taxan inom våra olika anläggningsbolag, både mot ny och befintlig bebyggelse.

Vakin har avtalskunder i Umeå, Nordmaling samt Vindeln och de kundrelationerna ska säkras över tid genom en översyn av det systematiska arbetssätt så att nya och befintliga avtal ligger i linje med VA-taxa och ABVA samt av Bolaget uppställda mål.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter kan det även bli frågan om att lämna remissyttranden inom branschspecifika VA-frågor.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot VA-teknik, VVS/VA-projektering eller annan lämplig bakgrund. Du har goda kunskaper i svenska, samt erfarenhet av att skriva rapporter, utsagor eller liknande skrivelser. Körkort B är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har VA-juridiska kunskaper samt praktisk eller teoretisk kunskap av vatten och avlopp. 

Som person är du lugn, lyhörd och har ett trevlig bemötande i samarbete med kunder och kollegor. Du har förmågan att analysera problem och kan kommunicera lösningar på ett tydligt sätt, både verbalt och i skrift. Du organiserar och planerar självständigt ditt arbete efter uppsatta mål. 

En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, vilket innebär att du som sökande kan behöva genomgå en säkerhetsprövning med bakgrundskontroll enligt säkerhetsskyddslagen för att få tillträda tjänsten.

Vad vi kan erbjuda dig

Vakin är en trygg och stabil arbetsplats med många förmåner och utvecklingsmöjligheter, allt för att du ska trivas och växa hos oss. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av utbildningar och lärande i arbetet. Vi har ett aktivt kunskapsutbyte inom Vakin och i nätverk med kollegor runt om i landet.

På Vakin har vi förmåner som underlättar för dig att få balans mellan arbete och fritid. Du har bland annat ett arbetstidskonto för ledighet utöver din semester, möjlighet att distansarbeta, flextid och arbetstidsförkortning under sommarmånaderna.

Vår personalförening har ett brett utbud av aktiviteter för en trivsam och frisk arbetsplats där vi möts över avdelningarna. Vi har ett friskvårdsfokus med hälsocoach, pass på arbetstid, friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag.

Mer information om Vakin hittar du https://www.vakin.se/omvakin.4.71c1e048182ec6b2167407d.html.

Välkommen med din ansökan!

Vi är Vakin

Vakin (Vatten- och Avfallskompetens i Norr AB) är ett kommunalt bolag som ägs av Umeå, Vindeln och Nordmalings kommun. Vårt uppdrag är att leverera dricksvatten, rena avloppsvatten och ta hand om hushållens avfallsresurser. För att lyckas med detta behöver vi ha en hög kompetens och samverka för en hållbar utveckling i regionen. Tillsammans bygger vi det hållbara samhället!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVatten och Avfallskompetens i Norr AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5590288899
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och vattenbyggnadsingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Vatten och Avfallskompetens i Norr AB söker en person till denna tjänst som väg- och vattenbyggnadsingenjör med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som väg- och vattenbyggnadsingenjör hos Vatten och Avfallskompetens i Norr AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektingenjör/Projektledare med inriktning mot inköp

Dalarö Hus i Haninge AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Haninge.

2024-01-02

Mer info

Bygg Ingenjör inriktning mot fuktskador

B3 Solutions AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, byggnadskonstruktion i Danderyd.

2024-03-08

Mer info

Bygg Ingenjör inriktning mot fuktskador UMEÅ

B3 Solutions AB söker en person till tjänsten som byggledare i Danderyd.

2023-11-06

Mer info