Kvalitetshandläggare

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Har du övervägt att arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Centio Consulting Group AB? Nu har du möjligheten. Centio Consulting Group AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Centio Consulting Group AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som projektledare, bygg och anläggning. De har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning som kan vara av intresse för dig. Centio Consulting Group AB letar efter erfaren projektledare, bygg och anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den sjuttonde april 2024.


Jobbannons

Vi söker en kvalitetshandläggaretill uppdrag i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Centio Consulting Group AB och arbeta som konsult.

Tjänsten är på heltid.

Uppdraget innebär ett nära samarbete med kunden vilket ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Uppdraget

Uppdraget som kvalitetshandläggare är placerat inom Avdelning söder som ansvarar för utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka och Söderort. Avdelningen är uppdelad i flera projekt och en stab. Som kvalitetshandläggare kommer du tillhöra funktionen Kvalitet inom staben och stötta avdelningens fyra projekt; Nacka, Södermalm, Söderort samt Installationer och BEST. På avdelningen finns idag en kvalitetssamordnare som du kommer att arbeta i nära samverkan med för att planera och genomföra uppdraget.

Som kvalitetshandläggare förväntas du arbeta självständigt och noggrant i utförandet av dina arbetsuppgifter. Det krävs att du är lyhörd, driven och har en god kommunikativ förmåga.

Som kvalitetshandläggare deltar du i olika mötesserier och rapporterar till kvalitetssamordnare och stabschef.Arbetsuppgifter

  • Stötta projektchef, projektledare och byggledare i kvalitetsarbetet i entreprenaderna
  • Granska entreprenörers projekt- och kvalitetsplan utifrån kvalitetskrav
  • Bistå projekten i kvalitetssäkring av entreprenörens kvalitetshandlingar såsom arbetsberedningar, kontrollplaner och egenkontroller samt i arbetet kring risk, avvikelsehantering m m.
  • Delta i/genomföra KMA-möten med entreprenörerna för att följa upp deras kvalitetsarbete och att de uppfyller projektets kvalitetskrav
  • Planera och genomföra kontraktsuppföljningar/revisioner av entreprenör
  • Vidareutveckling av Avdelningshandboken med tillhörande rutiner och arbetssätt på avdelningsnivå
  • Utbilda medarbetare i Avdelningshandboken
  • Planera, genomföra samt följa upp revisioner internt inom avdelningen och på förvaltningen
  • Delta i arbete med att utveckla förvaltningens gemensamma styr- och ledningssystem
  • Stötta vid framtagande av avdelningens verksamhetsplan och projektplaner

Krav (OBS, obligatoriska)

Minst 4 års erfarenhet som kvalitetshandläggare, kvalitetssamordnare eller kvalitetsspecialist.Minst 3 års erfarenhet av arbete med kvalitetsfrågor i bygg- och/eller anläggningsprojekt under de senaste 10 åren. Utbildning på högskolenivå med inriktning samhällsbyggnad eller byggteknik alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som beställaren bedömer som likvärdig. Beställarerfarenhet från minst en (1) bygg- och/eller anläggningsentreprenad.

Meriterande

Har genomfört revisioner på minst två (2) bygg- och/eller anläggningsentreprenad under de senaste 10 åren. Minst 3 års erfarenhet av att utveckla, förbättra och implementera arbetssätt i operativ verksamhet.Erfarenhet av att leda och följa upp riskarbetet i projektverksamhet i minst 1 projekt.

Om oss

Centios övergripande mål är att vara ett konsultbolag som erbjuder smarta och hållbara lösningar som utvecklar samhället på ett positivt sätt.

Våra medarbetare erbjuds villkor som är anpassade för individen. Det innebär att arbetstider, arbetsomfattning, arbetsplats och kompetensutveckling så långt som möjligt anpassas utifrån medarbetarens behov.

Bland våra medarbetare hittar du engagerad personer som brinner för samhällsutveckling. Vi jobbar i små grupper där du kan bidra med dina erfarenheter samtidigt som du får ta del av andras kunskap och erfarenhet.

För oss är det viktigt med välmående och att hitta en sund balans mellan arbete och fritid. Därför har vi en nollvision mot stress och sätter trivsel och hälsa främst.

Läs gärna mer om oss på centio.se.

Vänligen skicka ditt CV på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCentio Consulting Group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591532907
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Centio Consulting Group AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Centio Consulting Group AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Kvalitetshandläggare inom bygg till vår myndighetskund i Stockholm

Quest Consulting Sverige AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, bygg i Stockholm.

2024-04-02

Mer info

Självgående snickare till heltidstjänst

Byggagentur sthlm AB söker fyra personer till tjänsten som träarbetare/snickare i Stockholm.

2024-04-10

Mer info

Betongarbetare med klass 1behörighet

Byggagentur sthlm AB söker fyra personer till tjänsten som betongarbetare i Stockholm.

2024-04-05

Mer info