Vi söker en ny Truckförare för kommande uppdrag

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Lernia Bemanning AB är på jakt efter en skicklig lastmaskinförare och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där Lernia Bemanning AB letar efter någon under 3 månader – upp till 6 månader.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Skellefteå som är tjänsteorten. Lernia Bemanning AB har just nu en ledig tjänst som lastmaskinförare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Lernia Bemanning AB letar efter erfaren lastmaskinförare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den fjortonde april 2024.


Jobbannons

Om företaget

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi 2 st Truckförare för kommande uppdrag. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Arbetsuppgifter

Som Truckförare kommer dina arbetsuppgifter bestå av truckkörning man flyttar olika paket eller lastar.. Vi arbetar med systematisk introduktion och internutbildning, för att man som nyintroducerad maskinförare ska få bra förutsättningar och lära sig en sak i taget.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har en utbildning inom transport/fordon eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Att du har ett stort intresse för tyngre fordon ser vi som en självklarhet. Har du även erfarenhet av körning med skopa, grip eller gaffel är det mycket meriterande. Kanske är du uppvuxen vid ett modernt lantbruk eller har haft en annan konkret koppling till tyngre fordon.

Ett krav för tjänsten är B-körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorkunskap.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Som person är du noggrann, strukturerad och metodisk. Du är självgående och har lätt för att kommunicera med dina kollegor för att ni tillsammans ska kunna leverera högsta kvalitet.

Tycker du att detta låter lockande och är ett arbete som skulle passa dig? Ja, då tror vi att detta är ett jobb för dig!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning ,

Tillträdesdag

Vid överenskommelse

Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Maria Johansson, maria.johansson@lernia.se eller 072-254 90 09. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på www.lernia.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLernia Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5564727013
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLastmaskinförare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Lernia Bemanning AB söker en person till denna tjänst som lastmaskinförare med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som lastmaskinförare hos Lernia Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker nya teamstars till kommande uppdrag i Ljungby

Inpeople Sverige AB söker en person till tjänsten som industrirörmontör i Ljungby.

2024-04-10

Mer info

Vi söker flera anläggare för uppdrag inom Göteborg och omnejd

Prowork Göteborg AB söker tre personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Göteborg.

2024-03-25

Mer info

Smidesproffsen söker projektledare i Nynäshamn

Smidesproffsen Stockholm AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Nynäshamn.

2024-04-08

Mer info