Maskinförare till vår kund i Skellefteå

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som lastmaskinförare hos Lernia Bemanning AB väntar på dig - varför inte söka idag? Detta är ett jobb på heltid där Lernia Bemanning AB letar efter någon under 3 månader – upp till 6 månader.

Denna position är tillgänglig i Skellefteå. Lernia Bemanning AB har just nu åtta lediga tjänster som lastmaskinförare. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Har du vad som krävs för att arbeta som lastmaskinförare hos Lernia Bemanning AB? Ansök innan söndag den tjugoförsta april 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

OM FÖRETAGET

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi maskinförare för kunds räkning. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

OM TJÄNSTEN

Huvudsakliga uppgifter är interna transporter inom arbetsplatsen som är inom inhägnat område. Du kommer att verka som en flexibel medarbetare och dina arbetsuppgifter kan komma att variera från dag till dag inom området. Vi ser därför att du som söker gärna har bred bakgrund med flera behörigheter att köra olika maskiner och praktiskt arbete från industrin.

OM DIG

Vi söker dig som är en maskinförare i hjärtat. Din kunskap är guld värd och vi ser att du som söker gärna har sen tidigare stor körvana och trivs med rollen som maskinförare samt främst har stor kunskap av gaffelhantering.

Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

  • Lastmaskin
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
  • Fullständigt gymnasiebetyg

Har du även C-kort är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Är flexibel, och du måste också ha en god kommunikativ och social förmåga. Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN

  • Placeringsort: Skellefteå med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, skiftgång
  • Tillträde: enligt överenskommelse ( även sommarbemanning )
  • Anställningsform: Visstidsanställning via Lernia

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Mer information om uppdraget och kunden ges vid eventuell intervju. För frågor kontakta oss via mail maria.johansson@lernia.se eller ring 072-2549009

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

OM LERNIA

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på www.lernia.se

Om jobbet

Antal tjänster8
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLernia Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5564727013
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLastmaskinförare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Lernia Bemanning AB söker åtta personer till denna tjänst som lastmaskinförare med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som lastmaskinförare hos Lernia Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Maskinförare till vår kund i Skellefteå

Lernia Bemanning AB söker åtta personer till tjänsten som lastmaskinförare i Skellefteå.

2024-04-11

Mer info

Grovarbetare till våran site i Skellefteå

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som grovarbetare, bygg och anläggning i Skellefteå.

2024-04-02

Mer info

Projektledare till vårt kontor i Skellefteå!

Nordic LEVEL Group AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, husbyggnad i Skellefteå.

2024-03-22

Mer info