Mätchef

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Funderar du på att söka jobb inom bygg och anläggning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som byggnadsingenjör hos Implenia Sverige AB. Implenia Sverige AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

ospecificerad arbetsort är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du letar efter en spännande karriär inom byggnadsingenjör-branschen, har Implenia Sverige AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Har du vad som krävs för att arbeta som byggnadsingenjör hos Implenia Sverige AB? Ansök innan torsdag den åttonde augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Mätchef

Var med och bygg en hållbar framtid med oss. Är du en ledare med passion för att driva infrastrukturprojekt med precision och teknisk expertis? Då kan rollen som Mätchef vara din nästa utmaning!

Din framtida Roll

Just nu söker vi en mätchef till Göteborg. Som Mätchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för projektets mätorganisation. Ditt ansvar omfattar att säkerställa att projektet uppfyller de kontraktsenliga kraven och att dessa arbeten samordnas effektivt med produktionen. Du kommer agera som ett stöd för Projektchefen och Produktionschefen när det gäller mängdreglering och ÄTA- hantering. Dessutom kommer du att leda och fördela arbetsuppgifterna inom ditt team samt säkerställa att teamet utvecklas och behåller en hög kompetens inom mätning.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

 • Leda mätteamet i projektet
 • Ta fram och förbereda mätdata
 • Sammanställa och strukturera utsättnings- och inmätningsdata
 • Ta fram underlag för relationshandlingar.
 • Granska ritningar och modeller
 • Planera framdrift i produktionen.
 • Hanterar förändringar och ta fram nya anläggningsmodeller under projektets gång
 • Ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning
 • Ansvara för traditionell utsättning och kontrollmätning 

Är du den vi söker? 

För att lyckas i rollen krävs det att du besitter en hög teknisk kompetens inom området. Du är van vid att planera och organisera arbetsuppgifter samt säkerställa att de utförs inom angivna tidsramar och enligt ställda krav. Din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra är god och du är van vid att hantera flera kontaktytor i ditt dagliga arbete. Du har tidigare haft personalansvar och har god förmåga att leda, utveckla och motivera dina medarbetare. Vidare förväntas du vara ansvarstagande, strukturerad, noggrann och ha förmåga att ta egna initiativ.

För att vara aktuell för rollen krävs:

 • 5 års relevant erfarenhet från motsvarande befattning
 • Teknisk utbildning inom området
 • Behörighetsintyg med behörighetstyp 1 utfärdat av Trafikverket
 • Erfarenhet från minst ett järnvägsprojekt i bergtunnel.
 • Terrester-och/eller tunnelmätning med Trimble och Leica totalstation
 • Erfarenhet av arbete i SBG Geo, Autocad eller Civil3D på avancerad nivå
 • Mycket god kunskap om AMA/MER
 • Goda kunskaper i svenska och engelska 
 • B-körkort

Vi erbjuder dig

Som en del av Implenia kan du förvänta dig ett varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du blir en del av en organisation där du får frihet under eget ansvar samtidigt som du har positiva och samarbetsvilliga kollegor att växa och kompetensutvecklas med. Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att alla känner sig trygga hos oss och trivs på jobbet. På Implenia värderar vi mångfald, vår rekryteringsprocess är därför inriktad på att främja jämställdhet och inkludering.

Om oss

Implenia Sverige AB har närmare 450 anställda och många års erfarenhet och kompetens inom utmanande och multidisciplinära infrastrukturprojekt. Vi är rikstäckande med projekt över hela Sverige och våra kontor är belägna i Stockholm och Göteborg. Implenia Sverige AB är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz och är etablerade i flertalet europeiska länder.

Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer att börja med rekryteringsprocessen efter semestern. Vid frågor kontakta HR Business Partner Magdalena på Magdalena.thulin@implenia.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnImplenia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563825750
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeByggnadsingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Implenia Sverige AB söker en person till denna tjänst som byggnadsingenjör med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som byggnadsingenjör hos Implenia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Driftområdeskontrollant inom vägunderhåll

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Solna.

2024-07-09

Mer info

Projekteringsledare Bergtunnel

Centio Consulting Group AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-07-09

Mer info

Anläggningsarbetare

SVM Sverige AB söker en person till tjänsten som beläggningsarbetare i Kramfors.

2024-07-09

Mer info