Mättekniker till Stenger & Ibsen Construction

Publiceringsdatum: 2024-06-24

Söker du efter ett jobb inom bygg och anläggning-sektorn? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som markingenjör hos Annica Wiberg AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Annica Wiberg AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

För detta jobb är Örnsköldsvik den angivna tjänsteorten. Annica Wiberg AB har just nu en ledig tjänst som markingenjör. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Annica Wiberg AB letar efter erfaren markingenjör som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den elfte augusti 2024.


Jobbannons

Stenger & Ibsen (SIC) har funnits sedan 2004 i Sverige och är specialiserade på att leverera nyckelfärdiga lösningar inom anläggningsarbeten för landbaserad vindkraft. SIC har fokus på anläggningsarbeten i anslutning till vindkraftsprojekt av alla storlekar. Avverkning av skog, byggnation av vägar och kranplaner, gjutning av fundament, förläggning av elkablar och ställverk. Huvudkontoret finns i Örnsköldsvik för den svenska verksamheten som har 20 anställda.

Stenger & Ibsen Construction är ett bolag som styrs efter följande tre värderingar- Vi är trovärdiga- Vi är lösningsorienterade- Vi är noggranna

Lite om jobbet som mätteknikerVi använder oss av den senaste tekniken som skapar de bästa möjliga förutsättningarna för jobbet.

I dina arbetsuppgifter ingår bla följande

- Inmätning och utsättning med GNSS-utrustning (GPS-stav).- Kontroll av terrängmodeller samt byggande av enklare modeller- Synkning av olika maskinstyrningssystem och kontakt med maskinförare- Etablering av basstation och regelbunden kontrollmätning- Drönarflygning och upprättning av 3D-modeller över arbetsplatsen med hjälp av fotogrammetri- Enklare mängdberäkningar för att stötta arbetsledning på plats.Jobbet som mättekniker sker ute i skog och mark. Du får en egen företagsbil att använda i tjänsten.Arbetstiden är måndag - torsdag.

Du kommer jobba tight meden mindre grupp på 3-5 personer som består avarbetsledare och designers så det finns kunniga kollegor att fråga om du behöver hjälp. Ute på site jobbar mellan 30-50 personer beroende på projektets storlek.

Det här tror vi beskriver digVi vill att du bor i Västernorrland, Jämtland eller norra Gävleborgoch har körkort för personbil. De flesta av våra kunder pratar och skriver på engelska vilket gör att goda kunskaper i både svenska och engelska är ett måste.

En lämplig bakgrund är att du har kört grävmaskin (skogsmaskin) och på så sätt fått intresse av mätteknik.Det är meriterande om du gått YH mot mättekniker eller har en utbildning inom datateknik. Det är även meriterande om du har god kunskap och insyn i flera maskinstyrningssystem.

Som person är du strukturerad och självgående. Du förstår vikten av teamwork och vill bidra till företagets utveckling. En annan viktig egenskap är att du slutför det du börjat med.

Det här erbjuder viVi erbjuder en heltidstjänst i ett spännande bolag där vi använder den senaste tekniken för arbetsuppgifterna.Stenger & Ibsen är ett litet företag med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

  Anställningen sker direkt av Stenger & Ibsen Construction Sverige AB.

  Så här söker du tjänsten som MätteknikerRekryteringsprocessen för denna position hanteras av AW Rekrytering.

  Vänligen skicka in dina ansökningshandlingar, inklusive CV och ett personligt brev, genom länken som finns i annonsen. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. Sista ansökningsdag är den 10 augusti.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg på annica@awrekrytering.se eller ringa 070-28 28 414.

  Vi ser fram emot din ansökan!

  Om jobbet

  Antal tjänster1
  ArbetstidHeltid
  FöretagsnamnAnnica Wiberg AB
  LönFast månads- vecko- eller timlön
  OmfattningTills vidare
  Organisationsnummer5592498678
  Typ av anställningVanlig anställning
  YrkeMarkingenjör
  YrkesområdeBygg och anläggning

  Ansökan

  Annica Wiberg AB söker en person till denna tjänst som markingenjör med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som markingenjör hos Annica Wiberg AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-11.

  Källa: Arbetsförmedlingen

  Till webb­ansökan »
  Relaterade jobb

  Teamleader Cost & Construction Management

  AFRY AB söker en person till tjänsten som byggledare i Lund.

  2024-07-05

  Mer info

  Teamleader Cost & Construction Management

  AFRY AB söker en person till tjänsten som byggledare i Malmö.

  2024-07-05

  Mer info

  Erfaren projekt- & byggledare till AB 05 i Malmö

  AB Ny Kollega i Skåne söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Malmö.

  2024-07-04

  Mer info