Arbetsledare till Nåiden Infra

Publiceringsdatum: 2024-06-24

Har du övervägt att arbeta inom bygg och anläggning-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som arbetsledare, anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB. Professionals Nord Rekrytering AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Kiruna då det är tjänsteorten. Professionals Nord Rekrytering AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som arbetsledare, anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Professionals Nord Rekrytering AB letar efter erfaren arbetsledare, anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är tisdag den trettionde juli 2024.


Jobbannons

Har du tidigare erfarenhet som arbetsledare eller betongare och vill fortsätta utvecklas inom branschen? Vill du arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter där du dessutom erbjuds konkurrenskraftiga förmåner? Då är detta helt rätt möjlighet för dig! Nåiden Infra expanderar stort i norr och behöver nu utöka sitt team med engagerade arbetsledare som kommer arbeta med projekt inom betong. På Nåiden Infra har du stor möjlighet att påverka ditt egna arbete och utefter dina ambitioner göra karriär inom bolaget. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Nåiden Infra är inne i en expansiv fas och behöver nu utöka teamet i norr med en arbetsledare. Som arbetsledare kan du vara stationerad på valfri ort i Norrbotten men då projekten befinner sig runt om i hela Norrbotten förekommer resor i tjänsten.

Vid anställning kommer du givetvis få en introduktion för att komma in i rollen på bästa möjliga vis. Tillsammans med närmsta chef på Nåiden Infra lägger ni gemensamt en plan för en lämplig introduktion och utvecklingsplan som matchar med dina ambitioner.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Nåiden Infra. Alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Du erbjuds

På Nåiden Infra erbjuds du en rad förmåner. Förutom en konkurrenskraftig lön erbjuds du som anställd bland annat:

  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Goda möjligheter för vidareutbildning både via interna såväl som externa utbildningar
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget
  • Årliga resor, kickoffer och andra roliga aktiviteter tillsammans med teamet

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Nåiden Infra har du en operativ roll där du aktivt bidrar till projektens tekniska och ekonomiska genomförande. Du arbetar nära teamet och ansvarar för genomförandet av det dagliga arbetet där du leder personalen ute på projekten samt fördelar resurser. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:

  • Planera bemanning
  • Materialbeställningar
  • Följa upp dokumentation/projekt med hänsyn till uppsatta målbilder

Du arbetar i ett nära samarbete med ansvarig platschef där ni gemensamt deltar på projektmöten och besiktningar. Givetvis får du tillgång till tjänstebil för att smidigt ta dig ut på projekten. Du arbetar dagtid med möjlighet till flextid.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet inom mark, anläggning och/eller betong
  • Har B-körkort

För att trivas i rollen tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande. Som arbetsledare på Nåiden Infra bör du vara en relationsskapande person som trivs att arbeta i team. Du har en god förmåga att strukturera, planera och organisera arbetet samt kan förmedla det till andra på ett tydligt sätt. Vidare ser vi att du är en nyfiken person som gärna håller sig uppdaterad kring ny teknik och nya arbetssätt.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Flexibel stationeringsort i Norrbotten 

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Hanna Degerhäll 

#Nåiden #arbetsledare #betong #infrastruktur 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsledare, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare, anläggning med placerings i Kiruna. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, anläggning hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsledare till Nåiden Infra

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Luleå.

2024-06-24

Mer info

Arbetsledare till Nåiden Infra

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Boden.

2024-06-24

Mer info

Senior arbetsledare mot betong till iTSBY Infrakonsulter!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Stockholm.

2024-07-01

Mer info