Underhållsmekaniker till SKF Mekan AB

Publiceringsdatum: 2024-06-24

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som underhållsarbetare, bygg och anläggning hos A-Staffing Sweden AB. Vill du arbeta heltid hos A-Staffing Sweden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Katrineholm, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du letar efter en spännande karriär inom underhållsarbetare, bygg och anläggning-branschen, har A-Staffing Sweden AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av teamet hos A-Staffing Sweden AB som underhållsarbetare, bygg och anläggning genom att ansöka senast söndag den artonnde augusti 2024.


Jobbannons

Om Kunden

SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Det handlar om att minska friktionen och få saker att rotera effektivare vilket ger våra kunder minskat underhåll på maskiner, förbättrad säkerhet, energibesparing och lägre kostnader. Våra lösningar finns verkligen överallt. Tillsammans med 46 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt. SKF Mekan är den största tillverkande enheten för lagerhus och tillbehör inom SKF koncernen. I Katrineholm finns både gjuteri och mekanisk bearbetning. Vi kallar det ingenjörskonst. Välkommen till SKF.

Om Jobbet

Tjänsten är på heltid dagtid och SKF Mekan anställer rätt person direkt hos sig. A-Staffing sköter enbart rekryteringen.

Behovet är tillsvidare. Arbetstiderna kan i perioder innebära skift med beredskap.

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker hos oss på SKF Mekan ansvarar du för att det förebyggande och akuta underhållet av maskiner och utrustning genomförs utifrån beredning och arbetsledningens direktiv. Arbetet som mekaniker erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter inom ramen för underhållsavdelningens ansvarsområden. Eftersom underhåll är en servicefunktion ställs höga krav när det gäller lyhördhet för kunden dvs. produktionen.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

Allmänt mekaniskt underhåll av produktionsutrustning samt installationsarbete.

Felsökning och åtgärdande av fel på produktionsutrustning.

Inspektion och förebyggande underhåll.

Utbyte av felaktiga detaljer. Vid behov sker även nytillverkning.

Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter.

Följa företagets interna rutiner, miljö, kvalitet, personal osv.

Du kommer att arbeta nära med övrig underhållspersonal, där du arbetar både självständigt och i grupp. Detta innebär omväxlande arbete med både ny och gammal teknik i verkstadsmiljö. Det finns goda möjligheter till egen utveckling inom företaget.

Utbildning och Intyg

Vi vill att du har industri/teknisk utbildning lägst från gymnasienivå eller motsvarande kompetens.

Erfarenhet

Vi söker dig som har följande kunskaper:

  • Dokumenterad utbildning samt flera års erfarenhet inom yrket
  • Erfarenhet av att läsa och förstå maskindokumentation inklusive ritningar
  • Du arbetar enligt de lagar och föreskrifter som gäller inom yrket
  • B-Körkort och gärna truck och skylift-certifikat
  • Datorkunskap (Officepaket + UH-system)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av Lean- och förbättringsarbete

Du behöver även ha dokumenterad kunskap/erfarenhet av:

  • Ritningsläsning
  • Svetsning (Mig, Mag och Gas)
  • Pneumatik och Hydraulik

Det är meriterande om du har kunskap inom PLC-, NC-och elteknik.

Personliga kvalifikationer

Vi värdesätter personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, punktlighet och att du som person är ansvarstagande. Flexibilitet och säkerhetstänk är något vi värderar högt. Arbetet är stundtals stressigt och du ska därför vara van att jobba strukturerat i ett högt tempo. Brinner du för att arbeta och utvecklas inom rollen som mekaniker?

SKF erbjuder en spännande arbetsmiljö, där du blir en viktig del i SKF:s produktion, med eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Tjänsten är en direktrekrytering till SKF Mekan AB som sköts av A-Staffing i Katrineholm. Ansökan till tjänsten gör du via länken.

Om Oss

A-Staffing är auktoriserade inom bemanning samt medlemmar i Almega kompetensföretagen, Byggföretagen och Installatörsföretagen (IN) så du kan vara säker på vår kompetens samt att du alltid har rätt anställningsvillkor. Inom A-Staffing verkar A-Staffing Sweden AB, A-Staffing Construction AB och A-Staffing Nordic AB.

Vi på A-Staffing söker dig som är driven, engagerad samt söker en mångsidig arbetslivserfarenhet. Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. VI erbjuder all vår personal friskvårdsbidrag. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Vi levererar tjänster inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnA-Staffing Sweden AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565795332
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUnderhållsarbetare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

A-Staffing Sweden AB söker en person till denna tjänst som underhållsarbetare, bygg och anläggning med placerings i Katrineholm. Om det låter intressant att arbeta som underhållsarbetare, bygg och anläggning hos A-Staffing Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

VA-ingenjör till Åtvidabergs Vatten AB

Åtvidabergs kommun söker en person till tjänsten som civilingenjör, väg- och vattenbyggnad i Åtvidaberg.

2024-07-15

Mer info

Projektledare till snabbväxande bolag!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Boden.

2024-07-08

Mer info

Platschef till snabbväxande anläggningsföretag

Sibe Construction AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning i Trollhättan.

2024-07-09

Mer info