Forma framtiden som konstruktör på Häfla Bruk!

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som byggnadskonstruktör hos Simplified Recruitment Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Simplified Recruitment Sweden AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Katrineholm som är tjänsteorten. Simplified Recruitment Sweden AB har just nu två lediga jobb som byggnadskonstruktör. Här är chansen att bli en del av Simplified Recruitment Sweden AB och jobba som byggnadskonstruktör! Ansök senast tisdag den tjugotredje juli 2024.


Jobbannons

Inledning
Ta chansen att bli en del av ett av Sveriges äldsta och bäst bevarade företag! Anrika och framgångsrika Häfla Bruk söker nu en engagerad och kompetent konstruktör till teamet i Häfla utanför Rejmyre, som bistår med allt från projektering och producering av branschens bästa stålprodukter!
Information om tjänsten
Häfla Bruks AB erbjuder ett brett sortiment av bland annat sträckmetall" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/produkt/strackmetall/">sträckmetallgallerdurk" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/produkt/lattdurk-gallerdurk/gallerdurk/">gallerdurkräcken" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/produkt/ramper-racken/racken/">räckentrappor" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/produkt/trappor/">trapporramper" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/produkt/ramper-racken/ramper/">ramper samt tjänster inom plåtbearbetning" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/tjanster/platbearbetning/">plåtbearbetning och laserskärning" rel="nofollow" target="_BLANK">https://www.hafla.se/tjanster/platbearbetning/laserskarning/">laserskärning. Vi har en 300 år gammal historia där vi främst är kända för vår tekniska expertis, kvalitet och kundanpassade lösningar. Nu söker vi efter en konstruktör som vill vara med och bidra till att utveckla innovativa och högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov.
I en tid av konstant förändring satsar Häfla Bruk framåt. Vi utvecklas ständigt och satsar stora resurser på automatisering och utveckling av produkter och produktionsutrustning. Just nu fokuserar vi mycket på att utveckla vår konstruktion till 3D-modellerering och här kommer du, vår nästa konstruktör, att spela en stor roll!
Vi erbjuder dig
Närliggande orter är Rejmyre, Vingåker, Katrineholm och Norrköping. Det härliga lugnet i skogen, den fantastiska naturen och fiskebryggan i sjön finns i direkt anslutning till den charmiga bruksmiljön. Här får du dela din vardag med många trogna medarbetare som månar om sin arbetsplats och känner stor stolthet över de fina produkter vi producerar tillsammans. Tillsammans med ditt närmsta team om 6 skickliga konstruktörer med en engagerad konstruktörchef i spetsen får du en god introduktion i början av din anställning, för att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att komma bra in i rollen.
Vi månar gott om din friskvård och du kommer kunna träna i vårt nya fullt utrustade gym. Dessutom har vi en egen fin lunchrestaurang med en duktig kock som erbjuder lunch till alla medarbetare varje dag.
Arbetsuppgifter
Som konstruktör på Häfla Bruk kommer du att vara en nyckelperson i vår leverans där du har nära kontakt med säljare, inköpsansvarig, leverantörer och kunder. I arbetsuppgifterna ingår att dimensionera och konstruera allt från enklare produkter till mer komplicerade helhetslösningar enligt kundens önskemål. Du kommer att fungera som en koordinator mellan säljare och kund där du bidrar med din tekniska expertis.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Designa och utveckla nya lösningar inom våra stålprodukter
  • 2D Cad konstruktioner i Autocad Mechanical
  • 3D Cad konstruktioner i Inventor
  • Skapa tekniska ritningar och dokumentation för produktion
  • Agera teknisk rådgivare genom hela försäljningsprocessen

Vi söker dig …
Som har dokumenterad arbetslivserfarenhet från konstruktion inom byggsektorn, allra helst med konstruktion av stål, men även övrig erfarenhet från stålhantering är meriterande. Vidare ser vi att du har praktisk erfarenhet av att använda de CAD-programvaror vi använder och andra tekniska verktyg för konstruktionsanalys, vilket möjliggör noggrant och effektivt arbete.
Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang. Några önskvärda personliga egenskaper vi söker efter är ansvarstagande, vetgirighet och god kommunikativ förmåga. Om du värdesätter friluftsliv och natur tror vi att du kommer att stortrivas tillsammans med oss i vår bruksmiljö!
Övrigt
Stad: Häfla
Omfattning: Heltid, visstidsanställning
Tillträde: omgående eller efter överenskommelse
Kontaktperson för rekrytering: Ellen Lektorp, ellen.lektorp@simplifiedco.se
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras innan anställning.
Urval sker löpande och tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum – tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplified Recruitment Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592398142
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeByggnadskonstruktör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Simplified Recruitment Sweden AB söker två personer till denna tjänst som byggnadskonstruktör med placerings i Katrineholm. Om det låter intressant att arbeta som byggnadskonstruktör hos Simplified Recruitment Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Öppen ansökan för framtida lediga tjänster som snickare på Australian Bygg

Australian Bygg AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Göteborg.

2024-07-12

Mer info

Byggnadsingenjör/konstruktör till SF Marina på Tjörn

Sjötun Rekrytering AB söker en person till tjänsten som byggnadskonstruktör i Tjörn.

2024-06-20

Mer info

Fredrik söker DIG, som vill ingå i ett team på AFRY med projektledare

AFRY AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-06-27

Mer info