Allmän händig Målare eller Snickare sökes till Veterankraft i Katrineholm

Publiceringsdatum: 2024-05-14

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som målare hos Veterankraft AB väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta deltid hos Veterankraft AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Katrineholm som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Veterankraft AB i rollen som målare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Bli en del av Veterankraft AB genom att ansöka till jobbet som målare senast onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Vi söker målare för mindre och större måleriuppdrag.

Plats

Vi behöver en händig veteran som kan arbeta i Katrineholm, Flen och Vingåker för Veterankraft

Dina arbetsuppgifter

Invändig och utvändig målning etcetera samt mindre snickeri arbeten

Omfattning och start

Start tillämpas omgående efter att rätt veteran tillsätts i rollen

Vem är du?

En pigg veteran som är har yrkeserfarenhet som målare och snickerarbeten

Ansökan

Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fördelar med att arbeta som pensionär

Det blir allt vanligare att människor ser fördelarna med att fortsätta arbeta även efter pensionen. Förutom att det kan ge en extra inkomst är det främsta skälet att fortsätta vara en del av ett sammanhang, uppleva gemenskap och fortsätta bidra med sin kompetens och yrkeserfarenhet. När du blir en del av Veterankraft-familjen kommer du att bli anställd av oss och ha full frihet att bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Vi erbjuder en mycket flexibel arbetsmodell som uppskattas av våra erfarna veteraner. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal och ansvarsförsäkring, och du har möjlighet att välja bland alla uppdrag vi får från både privatpersoner och företag.

Om Veterankraft

Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och den främsta leverantören av hushållsnära och företagstjänster. Vi fokuserar på trygghet, kvalitet och personlighet för att underlätta vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.

Vi är en jobbplattform för personer från 55 år och uppåt och är representerade på över 40 orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Veterankraft har stolt utsetts till Gasell och Mästargasell av Dagens Industri sju år i rad, mellan 2014 och 2020.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnVeterankraft AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567677694
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMålare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Veterankraft AB söker en person till denna tjänst som målare med placerings i Katrineholm. Om det låter intressant att arbeta som målare hos Veterankraft AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Duktiga allmän händiga/snickare sökes

Veterankraft AB söker fyra personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Huddinge.

2024-06-13

Mer info

Målare sökes till projekt i Haninge!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Haninge.

2024-07-02

Mer info

Målare sökes till projekt i Huddinge!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Huddinge.

2024-07-02

Mer info