Maskinförare sökes till Sundströms Entreprenad

Publiceringsdatum: 2024-06-25

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? Academic Work Sweden AB söker just nu efter en grävmaskinförare och du kan vara den de letar efter. Academic Work Sweden AB söker någon som vill arbeta heltid under 6 månader eller längre. Kanske är det du?

Denna tjänst finns tillgänglig i Kalix som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Academic Work Sweden AB i rollen som grävmaskinförare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Söker du efter en spännande karriär som grävmaskinförare? Sök jobbet hos Academic Work Sweden AB senast torsdag den tjugofemte juli 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Är du på jakt efter nya utmaningar? Sundströms Entreprenad söker nu dig som är maskinförare med tidigare erfarenhet. Låter detta intressant? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Sundströms Entreprenad söker dig som är erfaren maskinförare. Här kommer du bli del av ett stabilt team på 10 anställda i ett tryggt bolag som erbjuder sin personal flertaliga personalförmåner som allt från härliga AWs till gediget friskvårdsbidrag. Arbetet kommer att ske måndag till torsdag där fredagen blir inarbetad. Därtill kan det förekomma resor och övernattningar i tjänsten.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har maskinförar körkort
  • Kan obehindrat kommunicera på svenska, då språket förekommer dagligen i arbetet för att kunna kommunicera med kunder. Det ses även som meritierande om du gör dig förstådd på engelska.

Det är därtill meriterande om du har arbetslivserfarenhet från en liknade roll, erfarenhet från lantbruk eller skog. Även förarbevis för fler anläggningsmaskiner samt erfarenhet från VA-arbeten.

För att lyckas i rollen har du följande personlighetsdrag:

  • Pålitligt
  • Disciplinerad
  • Stresstolerant

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om Sundströms Entreprenad Här!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGrävmaskinförare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som grävmaskinförare med placerings i Kalix. Om det låter intressant att arbeta som grävmaskinförare hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Maskinförare sökes till kommande uppdrag

Prowork Bemanning AB söker en person till tjänsten som hjullastarförare, godshantering i Stockholm.

2024-07-08

Mer info

Anläggningsarbetare/maskinförare sökes till Västra Götaland

Bengtsson & Widefjärd AB söker två personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Uddevalla.

2024-07-05

Mer info

Entreprenadchef sökes till K-Prefab i Region Syd

Awexia Executive Search AB söker en person till tjänsten som arbetsledare, anläggning i Hässleholm.

2024-06-10

Mer info