Depåmedarbetare till Göteborg

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som väg- och anläggningsarbetare på Road Rental Scandinavia AB? Nu är det möjligt. Road Rental Scandinavia AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är Göteborg den angivna tjänsteorten. Road Rental Scandinavia AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som väg- och anläggningsarbetare. De har just nu ett ledigt jobb som väg- och anläggningsarbetare som kan vara av intresse för dig. Sök jobbet som väg- och anläggningsarbetare hos Road Rental Scandinavia AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den artonnde augusti 2024.


Jobbannons

Vill du bli en del av Road Rental och bidra till trafiksäkerheten vid vägarbeten? Är du en serviceinriktad lagspelare som gillar att ha varierande arbetsuppgifter? Värdesätter du även det familjära företaget med bred kunskap där fokus alltid är på hög kundservice – då passar rollen som depåmedarbetare i Göteborg dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg – och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder leverantörer och medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

Som depåmedarbetare hos Road Rental så ingår du i ett framgångsrikt team där dina arbetsuppgifter innefattar ordinärt depåarbete vilket innebär allt ifrån trafikreglering med vakt och lots till etablering och avetablering av skyltmaterial. Du ansvarar för tillsyn av arbetsområden, dokumentation och som säkerhets- och kvalitetsansvarig på våra arbetsplatser tillsammans med dina kollegor. Som depåmedarbetare välkomnas du till ett varierat arbete där den ena dagen aldrig är lik den andra.

Du kommer att utgå från vår depå i Göteborg. Göteborg ingår i Region Syd & Väst tillsammans med orterna Varberg och Malmö/Staffanstorp.

Innan arbetsstart erbjuds du både en teoretisk och praktisk utbildning i trafiksäkerhet.

Denna tjänst innebär varierande arbetstider där både kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vid längre projekt kan arbete på annan ort förekomma.

Vem är du?

Vi söker en depåmedarbetare som förstår vikten av att vår service till kunden är det allra viktigaste. Du bör ha lätt för att samarbeta och bidra med positiv energi trots att det under perioder kan bli högt arbetstempo och stundtals krävande leveranstider där det ofta kan blir snabba förändringar. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsplats som kännetecknas av respekt, omtanke och engagemang.

Vi på Road Rental lägger stort fokus på personliga egenskaper och för att trivas i rollen bör du vara arbetsam, ansvarsfull och samarbetsvillig och med en vilja att utvecklas på en vänskaplig arbetsplats där fokus alltid är på hög kundservice. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas.

Det krävs att du har körkort med C-behörighet. Mycket meriterande med tidigare branscherfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta depåchef Victor Hellberg, victor.hellberg@roadrental.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRoad Rental Scandinavia AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591608780
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Road Rental Scandinavia AB söker en person till denna tjänst som väg- och anläggningsarbetare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som väg- och anläggningsarbetare hos Road Rental Scandinavia AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Servicetekniker sökes till väletablerat företag i Göteborg

Bee Bemanning AB söker en person till tjänsten som kyl- och värmepumpstekniker i Göteborg.

2024-07-04

Mer info

Entreprenadingenjör till K-Fastigheter i Göteborg

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som entreprenadingenjör i Göteborg.

2024-07-04

Mer info

Projektledare bygg till K-Fastigheter i Göteborg

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2024-07-04

Mer info