Träarbetare/Snickare till Kungsbacka

Publiceringsdatum: 2022-08-05

Hej alla duktiga snickare!

Vi söker just nu efter flera kunniga snickare till projekt hos en av våra kunder i Kungsbacka. Arbetsuppgifterna hos kunden är varierande, bl.a. tak etc. Det är önskvärt att du har yrkesbevis som snickare men det viktigaste är att du har erfarenhet av liknande arbete under minst 1-2 år.

Din profil

Som person du vi är ansvarstagande, social, håller tider, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga i grupp eller självständigt. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter olika former av kompetenser på marknaden och vi välkomnar alla att söka. WorkJob strävar efter att bidra till mångfald och jämställdhet på arbetsplatser.

Intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida www.workjob.se eller mejla in din ansökan till info@workjob.se, ange referens: Träarbetare/Snickare

Ansökan

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt oss på WorkJob.

Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kommer tillsättas när vi hittat rätt person för jobbet.

Om WorkJob

WorkJob är ett bemanning- och rekryteringsföretag med många attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Genom vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda dig spännande och tillgängliga jobb som leder till stora karriärmöjligheter, både på kort och lång sikt.

Vad har vi på WorkJob att erbjuda dig?

Vi på WorkJob hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön enligt kollektivavtal.

WorkJob är belägna i Varberg men jobbar med kunder i hela Sverige. Vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och anställda – både för rekrytering och bemanning inom diverse branscher – Tveka inte på att höra av dig!

Genom att skicka in dina handlingar till oss på WorkJob – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.workjob.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWorkjob
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTräarbetare/Snickare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Workjob söker fyra personer till denna tjänst som träarbetare/snickare med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som träarbetare/snickare hos Workjob skickar du in din ansökan senast 2022-08-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anläggningsarbetare till kund i Kungsbacka

Tranpenad AB söker en person till tjänsten som drift- och vägunderhållsarbetare i Kungsbacka.

2022-07-08

Mer info

Markingenjör till Samhällsbyggnadskontoret i Kungsbacka kommun

Kungsbacka kommun söker två personer till tjänsten som markingenjör i Kungsbacka.

2022-07-01

Mer info

ISS söker servicetekniker inom ventilation till kund i Väröbacka

Barona Teknik & Installation AB söker en person till tjänsten som ventilationstekniker i Kungsbacka.

2022-07-22

Mer info