Projektledare inom bygg till Optimum Consult!

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som byggledare hos Academic Work Sweden AB. Academic Work Sweden AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

För detta jobb är Uppsala den angivna tjänsteorten. Academic Work Sweden AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom byggledare. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sista ansökningsdagen till jobbet som byggledare hos Academic Work Sweden AB är fredag den tjugonionde december 2023.


Jobbannons

Har du erfarenhet av bygg och tekniska installationssystem? Vill du arbeta i ett företag som tror på sina medarbetare och satsar på utveckling? Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och vill arbeta som projektledare inom byggbranschen; passa på att söka tjänsten som projektledare hos Optimum Consult!

OM TJÄNSTEN

Optimum är ett konsultbolag, med fokus mot byggsektorn. Tillsammans med kompetenta kollegor kommer ni att agera samarbetspartner och rådgivare gällande byggprocesser och tekniska installationssystem i kommersiella fastigheter och anläggningar.

Företaget har kontor i Stockholm City och ett nystartat kontor i Uppsala, men tar sig inte bara an uppdrag i Stockholm- eller Uppsalaområdet utan följer kunders uppdrag även i övriga delar av landet.

Hos Optimum Consult kommer du få bli en del av en verksamhet bestående av engagerade och drivna medarbetare som brinner för arbetet de utför.

Du erbjuds

 • En arbetsmiljö som präglas av kreativitet, stöttande kollegor, personlig utveckling och långsiktighet
 • Ett utmanande och roligt arbete där du träffar många nya människor och samarbetar med andra bolag och konsulter
 • Goda anställningsvillkor och förmåner
 • Möjlighet att vara delaktig i uppbyggnaden av vår verksamhet i Uppsala eller utvecklingsarbetet av vår verksamhet i Stockholm

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Som Projektledare kommer du att leda byggprojekt och installationsprojekt i om- och nybyggnadsprojekt av fastigheter åt våra kunder. Du kommer med din expertis rådgiva och driva projekt från ax till limpa samtidigt som du samarbetar med andra konsulter och entreprenörer. Du kommer även ansvara för att byggprocessen/installationsdisciplinerna utförs korrekt. Fastigheterna är komplexa och är ofta en del av en annan teknisk funktion, som exempelvis flygplats, reningsverk och industri, och därför är din breda erfarenhet och tekniska intresse extra viktigt.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en avslutad högskoleexamen, gärna som civilingenjör med inriktning väg och vatten, samhällsbyggnad eller arkitekt
 • Har ca 3- 5 års erfarenhet från branschen, och har arbetat som projekt- eller projekteringsledare hos fastighets- eller byggbolag
 • Tidigare erfarenhet som konsult från liknande företag
 • Har arbetat på beställarsidan av projekten

Det är meriterande om du:

 • Kan sälja in dina egna projekt alternativt kan ta med projekt in i tjänsten
 • Har erfarenhet av kommersiella fastigheter och/eller infrastruktur som tåg, tunnelbana eller liknande
 • Har god vana av anbud och AF delar

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidareanställning
 • Placering: Arbetet bedrivs på kontoret, men även ute hos slutkund och på byggarbetsplatser - beroende på uppdragen varierar det i vilken grad man behöver vara på, respektive plats.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kan läsa mer om Optimum här!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeByggledare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som byggledare med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som byggledare hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare inom samhällsbyggnad sökes till Projectpartner!

Perido AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-02-05

Mer info

Snickare/ svetsare sökes till uppdrag inom byggbranschen

Performiq AB söker en person till tjänsten som husmontör i Tomelilla.

2024-02-09

Mer info

Byggledare inom anläggning & infrastruktur till Hifab Malmö 🏙️

Wrknest AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Malmö.

2023-10-25

Mer info