En erfaren målare med snickare kompetens

Publiceringsdatum: 2023-11-30

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos EDRES BYGG genom att arbeta som målare. Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet.

Företaget EDRES BYGG erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som målare har de nu tre lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Låt EDRES BYGG hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som målare! Ansök seast lördag den trettionde december 2023.


Jobbannons

vi är ett familj företag som gör alla slags byggjobb mot privatpersoner som köks och badrumsrenovering, totalrenovering, golvläggning och till byggnad samt målning är en av våra viktiga segment.

vi söker ni en erfaren målare i Stockholm med mycket god kompetens som snickare särskilt i de ovan nämnda område.

som vi nämnde så jobbar vi mot privat personer så det är väldigt viktigt med artighet och ärlighet samt noggrannhet och känsla för det jobbet man gör är mycket viktigt så att vi kan leva upp till våra kunders krav.

Vi inget speciellt krav på språk alla är välkomna, men lite svenska är mycket meriterande så att man gör sig förstådd. Vi pratar svenska, engelska samt arabiska men som sagt det är personlighet och kompetens som spelar roll och är första prioritet

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster3
FöretagsnamnEDRES BYGG
LönFast månads- vecko- eller timlön
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeMålare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

EDRES BYGG söker tre personer till denna tjänst som målare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som målare hos EDRES BYGG skickar du in din ansökan senast 2023-12-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Snickare med erfarenhet

Freddas Bygg & Allservice AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Eskilstuna.

2024-02-14

Mer info

Nu söker vi hjullastarförare till vår kund i Smedjebacken

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som hjullastarförare, godshantering i Smedjebacken.

2024-02-16

Mer info

Snickare med minst 5 års erfarenhet

B3 Solutions AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Danderyd.

2024-02-08

Mer info