Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Publiceringsdatum: 2023-03-17

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet.

Vi vill att du tidigare haft erfarenhet av spray-teknik(A) och/eller flexibelt foder-teknik(B).

(A) I dina arbetsuppgifter som spray-tekniker ingår bland annat att förbereda den äldre rörledningen och utföra ev. lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen inuti det befintliga röret. Du hanterar även kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet för att säkerställa att vi levererar ett arbete av hög kvalitet.

(B) Som Foder-tekniker hos oss kommer du att arbeta med renovering av avloppssystem i fastigheter genom relining med flexibelt foder. Arbetsuppgifterna består av allt från filmning till förberedning, fodersättning, fräsning av grenar i stamledning samt egenkontroller och dokumentering av det färdiga arbetet. Arbetet innebär mycket kontakt med våra kunder som består av främst allmännyttan, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med behov att åtgärda sina avloppssystem. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har tillgång till servicebil.

Krav

- Minst 2 års erfarenhet.

- God svenska i tal och skrift

- B-körkort

Om dig:

Som person är du noggrann, drivs av att planera ditt arbete och är trevlig och tillmötesgående mot kunder. Ni kommer att arbeta i team av två.

Att du som person vågar ta för dig och visar engagemang är viktigt för tjänsten och eftersom att du är ute på olika uppdrag och träffa kunder är det även viktigt att du har en social förmåga och kunden i fokus.

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProwork Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569677072
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVVS-montör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Prowork Bemanning AB söker två personer till denna tjänst som vvs-montör med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som vvs-montör hos Prowork Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Prowork Bemanning AB söker två personer till tjänsten som vvs-isolerare i Stockholm.

2023-03-24

Mer info

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Prowork Bemanning AB söker två personer till tjänsten som vvs-montör i Stockholm.

2023-03-24

Mer info

Rivare sökes till Stockholm omgående

Submit AB söker en person till tjänsten som demonteringsarbetare/rivningsarbetare i Stockholm.

2023-03-23

Mer info