VVS-Montör sökes

Publiceringsdatum: 2023-03-17

Vi söker just nu en erfaren VVS-montör till vår kund med utgångspunkt södra Stockholm. Vi söker dig som har flera års erfarenhet, arbetar självständigt och trivs med att ta eget ansvar över ditt arbete. Utöver detta söker vi dig som är serviceinriktad, lyhörd och trivs i rollen som företagsrepresentant

Krav:

- Utbildningen och tidigare erfarenhet

- Goda Kunskaper i svenska - både tal och skrift

- B-körkort

Sök redan idag!

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProwork Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569677072
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVVS-montör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Prowork Bemanning AB söker en person till denna tjänst som vvs-montör med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som vvs-montör hos Prowork Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

VVS-Montör sökes

Prowork Bemanning AB söker en person till tjänsten som vvs-montör i Stockholm.

2023-03-24

Mer info

Stans bästa VVS-montörer sökes!

Rollsbo Rörläggeri AB söker en person till tjänsten som vvs-montör i Kungälv.

2023-01-05

Mer info

Projektledare inom EL/PLC sökes

Barona Teknik & Installation AB söker en person till tjänsten som drift- och underhållsingenjör, anläggning i Uddevalla.

2023-02-23

Mer info