Gatuingenjör till Gatu- och naturenheten i Skövde kommun

Publiceringsdatum: 2022-09-23

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor samhällsbyggnad har det samlade ansvaret för Skövdes samhällsbyggnadsfrågor. Med en helhetssyn utvecklar och förvaltar vi Skövde till ett attraktivt, jämställt och hållbart samhälle, och bygger stad och landsbygd för nu-varande och kommande generationer. Vi är 90 medarbetare som i sex enheter bland annat ansvarar för mark och exploatering, detalj- och översiktsplanering, bygglov, natur, trafik och infrastruktur samt kommunens lantmäteri- och karttjänster. Gatu- och naturenheten ansvarar för kommunens gator och vägar, parker och naturområden. Tillsammans är vi på enheten ca 30 personer som arbetar engagerat för att Skövdes allmänna platser och naturområden ska vara väl fungerande och attraktiva.

Vi är öppna och lyhörda. Vi tar ansvar för helheten. Vi gör varandra bättre. Vi vågar.

Tillsammans förverkligar vi drömmar och får Skövde att växa

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kort- och långsiktig underhållsplanering. Du kommer därför att delta i fram-tagning av upphandlingsdokument, planera och beställa utifrån befintliga avtal samt följa upp och överse de arbe-ten som utförs. Du bedömer behov av arbeten i gatu- och vägnätet, gör kostnadsberäkningar och beställningar. Du skall också tillse att kvalitetskontroller sker, utvärdera avtal och delta i åtgärdsplanering.

Din uppgift blir bland annat att tillsammans med andra säkerställa att rätt arbeten beställs, och utförs i enlighet med vår driftinstruktion och de avtal som finns. Tillsammans med vår entreprenör underhåller vi staden för att ge en bra service till kommuninvånarna.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete tillsammans med kreativa kollegor med många olika kompetenser. Om du är nyfiken och modig kan du pröva nya vägar och arbetssätt för att genomföra uppdraget. I tjänsten får du stor frihet att själv kunna planera och lägga upp din arbetsdag. Det är ett varierande arbete där du kommer vistas både mycket utomhus och inomhus.

KVALIFIKATIONER

Du har en högskoleutbildning inom Trafik- och Gatuområdet eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig som till exempel arbetslivserfarenhet från gatudriftsidan eller liknande områden. Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom områden så som entreprenadjuridik, vägunderhåll och vinterväghållning är meriterande. Rele-vant utbildning i kombination med arbetserfarenhet av liknande tjänst ser vi som en lämplig bakgrund.

Som person behöver du kunna planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med kollegor. Du arbetar strukturerat med fokus på såväl kort som lång sikt. Tjänsten kräver att du ska hantera många relationer och därmed ha god samarbetsförmåga. Du behöver behärska svenska väl i tal och skrift samt har B körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hur du kan komplettera den befintliga arbetsgruppen.

ÖVRIGT

Jämställda och jämlika verksamheter är väldigt viktigt för oss. Olika bakgrunder och tillhörigheter ser vi som en tillgång. Våra arbetsplatser ska också vara fria från diskriminerande strukturer.

Skövde är en öppen och växande stad, med många mötesplatser. Var du än är har du nära till natur och friluftsliv, kultur och aktiviteter för alla åldrar. I Skövde är vi vana vid en hög nivå på alla plan. Här finns bland annat Högskolan i Skövde, Försvarsmakten och Skaraborgs sjukhus. Vi har många framgångsrika företag och startups samt inter-nationella innovationsarenor för industri och dataspelsutveckling. Skövde är staden som inte nöjer sig med något annat än att ligga i framkant.

Välkommen att vara med och spela med oss du också!

Har du skyddade personuppgifter ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkövde kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001710
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVägingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Skövde kommun söker en person till denna tjänst som vägingenjör med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som vägingenjör hos Skövde kommun skickar du in din ansökan senast 2022-10-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Montör inom värme och tappvatten till NGL i Stockholm

Assemblin VS AB söker en person till tjänsten som vvs-montör i Partille.

2022-09-06

Mer info

Resemontör inom värme och tappvatten till NGL

Assemblin VS AB söker en person till tjänsten som vvs-montör i Partille.

2022-09-06

Mer info

Vi söker engagerade medarbetare till vår kund BoKlok i Vimmerby kommun!

Lernia Bemanning AB söker personer till tjänsten som träarbetare/snickare, utan yrkesbevis i Linköping.

2022-09-20

Mer info