3 montörer med svetskunskaper till Sekå Lastfordon AB

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Hos oss på Sekå får du jobba med omväxlande arbetsuppgifter utefter våra kunders önskemål. Här erbjuds du att arbeta i en skapande miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vi välkomnar dig som både vill utvecklas och vara med och bidra, då vi är en platt organisation. Vi har bra förmåner för dig som anställd såsom friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Om företaget

Sekå Lastfordon har arbetat med påbyggnader av lastbilar sedan 1930-talet. Idag är vi ett väletablerat företag med många återkommande kunder och spännande projekt. Vi sysselsätter ett tiotal personer och erbjuder kundanpassade påbyggnader ur vårt sortiment med egentillverkade produkter eller en påbyggnad från någon av våra samarbetspartners. Våra kunder är främst verksamma inom gruv- eller entreprenadbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av tillverkning och montering av lastbilspåbyggnader som exempelvis plogutrustning, styckegodskranar, lastväxlare, tippflak, belysning och hydraulkomponenter. Montering sker av både små och stora komponenter där varje del tar olika lång tid i anspråk. Du kommer att få utföra många olika arbetsmoment där din kompetens både kommer till nytta och där den får utvecklas. I tjänsten ingår även arbete med manuell svets (MIG/MAG).

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser att du som söker är arbetsam och initiativrik samt hanterar såväl självständigt arbete som arbete i grupp med kvalité i fokus. Du trivs i en omväxlande miljö där kundens önskemål prioriteras. Du har med fördel svetskunskaper och kunskaper inom hydraulik men är framför allt är praktiskt lagd. Social kompetens och ordning och reda är framträdande egenskaper hos dig.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men det viktigaste är att du har ett genuint fordonsintresse och är nyfiken på att utveckla dina kunskaper inom området.

Körkort och egen bil ett krav.

Information och kontakt

Tillträde: omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning där Sekå tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt på dagtid mån-fre.

I denna rekrytering samarbetar Sekå med Wikan personal. Har du frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910-770987.

Sekå har tagit ställning till val av leverantör vid rekryteringstjänster och undanbeder kontakt från säljare.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWikan Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568427818
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeIndustrirörmontör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Wikan Personal AB söker tre personer till denna tjänst som industrirörmontör med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som industrirörmontör hos Wikan Personal AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Solcellsmontörer till Energimontagegruppen AB

Uniflex Sverige AB söker en person till tjänsten som tak- och tätskiktsmontör i Halmstad.

2022-01-21

Mer info

Anläggare med inriktning berg till Stabilt Berg & Betong

Thread AB söker en person till tjänsten som betongarbetare i Stockholm.

2022-01-17

Mer info

Resemontörer till expansiva LLENTAB!

OnePartnerGroup Bemanning AB söker en person till tjänsten som fasadmontör i Solna.

2022-01-13

Mer info