Arbetare till växthusprojekt i Frövi!

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som väg- och anläggningsarbetare hos Academic Work Sweden AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Academic Work Sweden AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

För detta jobb är Örebro den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom väg- och anläggningsarbetare-branschen, har Academic Work Sweden AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av Academic Work Sweden AB genom att ansöka till jobbet som väg- och anläggningsarbetare senast fredag den tjugonionde december 2023.


Jobbannons

Nu söker vi dig som vill hjälpa till med etableringen av Frövis nya växthusprojekt för att skapa en hållbar och cirkulär grönsaksodling. Trivs du med ett fysiskt arbete och kan jobba under 2 månader med start i januari? Skicka in din ansökan direkt!

OM TJÄNSTEN

Vi söker 25 konsulter som vill hjälpa till med etableringen av växthusprojektet i Frövi från januari i cirka 2 månader. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Projektet går under namnet Regenergy Frövi, även kallat ”Sveriges grönaste industriprojekt”, är ett resultat av hårt arbete som pågått under många år och ett samarbete mellan WA3RM AB, Lindesbergs kommun, BillerudKorsnäs och Business Region Örebro. Med hjälp av spillvärme från pappersbruket BillerudKorsnäs värms ett växthus på 10 hektar upp för tomatodling. Detta ersätter en del av tomatimporten, vilket leder till stora positiva klimateffekter.

Du erbjuds

 • Chansen att vara med och bidra till en mer klimatsmart tomatodling i Sverige

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Lyfta stora järnrör som kommer att användas för värmetillförseln i växthuset, arbetet kommer att ledas av arbetsledare

VI SÖKER DIG SOM

 • Är trygg och bekväm med ett fysiskt arbete, detta då arbetet innefattar lyft av järnrör dagligen (max brösthöjd)
 • Kan arbeta med start i januari, cirka 2 månander
 • Kan ta dig till Frövi, till exempel med egen bil
 • Kan göra dig förstådd på svenska och engelska i tal, för att kunna följa arbetsledarnas instruktioner och kommunicera med kollegor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
 • Anpassningsbar

Övrigt

 • Start: Någon gång under januari, cirka 2 månader
 • Omfattning: Heltid, arbetstider förlagda dagtid 07-16
 • Placering: Frövi, bredvid BillerudKorsnäs

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Regenergy Frövi kommer att odla tomater med hjälp av industriell spillvärme från pappersbruket i Frövi och grön el. Företaget kommer att leverera hållbara grönsaker, ökad cirkularitet och hundratals lokala jobb. Det första av två växthus är 100 000 m2 stort kommer att producera 8 000 ton tomater varje år med planerad produktionsstart 2024. Läs gärna mer om projektet HÄR!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som väg- och anläggningsarbetare med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som väg- och anläggningsarbetare hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Driftingenjör - Process till VA-enheten

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som väg- och vattenbyggnadsingenjör i Partille.

2024-02-19

Mer info

Servicearbetare till brandavdelningen i Kiruna

Luossavaara-Kiirunavaara AB söker en person till tjänsten som underhållsarbetare, bygg och anläggning i Kiruna.

2024-02-23

Mer info

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Huddinge!

Aura Personal AB söker en person till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Huddinge.

2024-02-19

Mer info