Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Nacka - Heltid!

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som renhållningsmaskinförare på Simplex Bemanning AB? Nu är det möjligt. Vill du arbeta heltid hos Simplex Bemanning AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Nacka som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Simplex Bemanning AB i rollen som renhållningsmaskinförare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som renhållningsmaskinförare hos Simplex Bemanning AB? Ansök innan fredag den tjugonionde december 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Nu söker vi chaufförer med C behörighet i Nacka. Vi söker dig som både har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, är du noggrann, självständig och vill vara med och göra samhället bättre? Då har du hamnat rätt.

Om jobbet:

Du kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial i Nacka. Som renhållningschaufför förekommer även mycket jobb utanför lastbilen där det kan tillkomma tunga lyft vilket kräver att du är fysiskt aktiv.

Vi söker dig som är redo att arbeta som C-chaufför åt ett återvinningsföretag. Som chaufför är det viktigt att du klarar av att köra fordonet på ett säkert och tryggt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av köra tyngre fordon, gärna lastbil med baklastare.

Arbetsuppgifter:

  • Framföra fordonet på ett säkert sätt
  • Lasta återvinningsmaterial med hjälp av baklastare
  • Arbeta med ett miljö och säkerhetstänk
  • Hantera hushållssopor
  • Hantera glas, plast och metall återvinning

Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon. Du besitter god kunskap inom återvinning och transport. Du ska ha ett glatt kundbemötande och en bra inställning. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Är du van vid att ta egna initiativ och drivs av att ha många bollar i luften så ser vi det som extra meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

  • Ansvarstagande och prestigelös
  • C-Körkort samt YKB
  • Kunna tala och skriva svenska

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom återvinning och kunskap av att framföra tyngre fordon är meriterande.

Dina arbetstider är mån-fre 06:30-15:30.

Lön enligt kollektivavtal. God ersättning.

Om oss:

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeRenhållningsmaskinförare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker en person till denna tjänst som renhållningsmaskinförare med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som renhållningsmaskinförare hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker C-Chaufförer inom återvinning i Nacka - Heltid!

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som renhållningsmaskinförare i Nacka.

2024-02-20

Mer info

Specialist med kompetens inom kyl- och värmepumpssystem

AFRY AB söker en person till tjänsten som kyl- och värmepumpsmontör i Örnsköldsvik.

2024-02-23

Mer info

Servicetekniker inom ventilation

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som ventilationstekniker i Örnsköldsvik.

2024-01-12

Mer info