Karlstad: Arbetschef inom mark och anläggning

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Har du övervägt att arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Vill du ta steget att arbeta som arbetsledare, anläggning hos Jobbakuten Väst AB? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Jobbakuten Väst AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Karlstad är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Jobbakuten Väst AB har just nu en ledig tjänst som arbetsledare, anläggning. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Jobbakuten Väst AB letar efter erfaren arbetsledare, anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den femtonde december 2023.


Jobbannons

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.

Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.

Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.

Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.

Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.

Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.

Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.

Du kan grunderna i entreprenadjuridik.

Du har god datorvana.

Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.

Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJobbakuten Väst AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566228846
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsledare, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Jobbakuten Väst AB söker en person till denna tjänst som arbetsledare, anläggning med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som arbetsledare, anläggning hos Jobbakuten Väst AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb