Anläggare för mark- och anläggningsprojekt

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Vi expanderar och söker nu anläggare för mark- och anläggningsprojekt till Jönköping. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Din framtida tjänst

Som anläggningsarbetare kommer du arbeta med mindre anläggnings- och markarbeten inom Division Drift. Vi bedriver projekt till största del i Jönköpings närområde och som längst inom Jönköpings län med fokus på diverse ramavtal och kontrakt. Projektens storlek och arbetsuppgifter kommer variera med arbeten inom fastighetsnära miljö samt gatumiljö innehållande alltifrån stensättning, schaktarbete, rörläggning och VA. Vår kund styr behoven vilket ger dig stora möjligheter att vara kreativ i din roll och jobba lösningsorienterat för att nå slutmålet. Tjänsten är heltid med start 1 april eller enligt överenskommelse. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Arbetstiden är förlagd mån-fre mellan kl 7-16, dock kan övriga arbetstider förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och har en bred kompetens inom anläggningsyrket. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen för nya arbetsuppgifter. Vi hjälper alltid varandra när det behövs och det kräver att vi kan vara flexibla. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du, utöver din kompetens, har en serviceinriktad profil och vill ha roligt på arbetet! Vi ser att du har erfarenhet från liknande projekt. B-körkort är ett krav för tjänsten, meriterande är BE-, C-, CE- eller kort.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss

Ansökan och information

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta Thomas Landström, tfn 036-31 21 09. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 20 februari.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSvevia AB (publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567689848
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg-och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Svevia AB (publ) söker en person till denna tjänst som väg-och anläggningsarbetare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som väg-och anläggningsarbetare hos Svevia AB (publ) skickar du in din ansökan senast 2022-02-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anläggare för mark- och anläggningsprojekt

Service E.M.J Entreprenad AB söker en person till tjänsten som väg-och anläggningsarbetare i Stockholm.

2022-01-21

Mer info

Co-pilot till styrborrning och anläggare för fibernät

Resta gård söker en person till tjänsten som väg-och anläggningsarbetare i Uppsala.

2021-11-11

Mer info

Hantverkare för service och ROT-jobb

Ls Jobbet AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Uppsala.

2021-12-13

Mer info