Underhållsingenjör till Renova

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Är du intresserad av att jobba inom bygg och anläggning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos Renova AB. Renova AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Denna tjänst finns tillgänglig i Göteborg som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom drift- och underhållsingenjör, anläggning, ta en titt på den lediga tjänsten som Renova AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av Renova AB genom att ansöka till jobbet som drift- och underhållsingenjör, anläggning senast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete som underhållsingenjör på Renova. Du ingår i Materialåtervinnings ledningsgrupp tillsammans med produktionschefen samt sex platschefer för de olika anläggningarna. Du har även nära samarbete med andra delar av Renova såsom avdelningarna El -och Mekaniskt underhåll samt Projekt.

Enheten Materialåtervinning inom affärsområde Återvinning ansvarar för Renovas olika avfallsanläggningar och är därför en viktig aktör för ett hållbart samhälle. Verksamheten präglas av ständig utveckling och viljan att hela tiden bli bättre. Just nu har vi flera spännande utvecklingsprojekt i startgroparna. Exempel på detta är att bygga en biokolsanläggning samt att modernisera processutrustningen på vår anläggning för biologisk behandling. Vi arbetar även löpande med att underhålla och effektiversera våra olika vattenreningsanläggningar. Som underhållsingenjör ansvara du för den långsiktiga planeringen av verksamhetens underhållsbehov. Du är även en viktig del av olika projekt såväl som att tillsammans med platschef vara mottagare av dem. I rollen ingår att arbeta med underhåll både operativt och strategiskt mot de olika behandlingsanläggningarna samt vara ett stöd för cheferna. Du har en viktig samordnande roll mellan drift, underhåll och projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • delta i projekt samt driva och beställa underhållsarbeten
 • stöd till platscheferna samt tillsammans mottagare av projekt
 • beställare av olika underhållsarbeten
 • utföra enklare underhålls- och reparationsarbeten
 • medverka i förebyggande och långvarig underhållsplanering
 • ta fram underlag till större reparations- och investeringsbeslut
 • utföra felorsaksanalyser vid behov
 • arbeta i IFS affärssystem

KVALIFIKATIONER

 • Du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning(exempelvis teknik, process, drift) eller motsvarande yrkeserfarenhet.
 • Du har flera års erfarenhet av rollen som underhållsingenjör eller liknande.
 • Du har lång erfarenhet från relevant industri och/eller processinriktad verksamhet.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i IFS affärssystem.

Det är meriterande om du har goda kunskaper om vattenrening.

Du gillar att jobba med driftoptimering och problemlösning med inslag av praktiska arbetsuppgifter. Vi vill att du har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt med ett nära samarbete med dina kollegor, både internt och externt. Därför vill vi att du är prestigelös, lyhörd och har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en positiv framtoning, är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Vidare är du ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har intresse av att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor, och bidrar gärna med både dina idéer och analyser i arbetet med ständiga förbättringar.

Du kan kommunicera självständigt på svenska i både tal och skrift. Självklart har du intresse för miljöfrågor!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRenova AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561083337
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDrift- och underhållsingenjör, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Renova AB söker en person till denna tjänst som drift- och underhållsingenjör, anläggning med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos Renova AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb