Servicetekniker/montör till byggföretag!

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Har du erfarenhet av snickeri eller montering och söker nya utmaningar? Trivs du i en varierad roll och vill arbeta med ett gott gäng? Vi har jobbet för dig!

Vår samarbetspartner är ett framgångsrikt företag som ligger öster om Göteborg och är verksamma mot byggbranschen där de hyr ut utrustning, bodar och tillfällig el. Vi söker en servicetekniker/montör till byggföretag som kommer att arbeta montering och service samt reparation av arbetsbodar ute på byggarbetsplatser. Du kommer att starta din arbetsdag på företagets depå för att sedan åka ut till olika projekt runt om Göteborg. Du planerar din dag utefter de arbetsorder du får till dig och arbetet sker både självständigt och i grupp.

Start: Omgående! Ansök redan idag, urval sker löpande

Ort: Strax öster om Göteborg

Omfattning: Heltid, mån-fre 06:30-15:30

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans att gå över till vår samarbetspartner förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil

Krav

  • Erfarenhet av praktiskt arbete som snickeri, montage eller fastighetsskötsel
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

  • Truckkort

Vi söker dig som är en flexibel och driven person. Du är händig och hittar snabbt nya lösningar när du stöter på utmaningar i ditt arbete. Då man interagerar med andra i denna roll är det viktigt att du är social och gillar att bidra med en god stämning till såväl kollegor som kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLN Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566463591
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTräarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

LN Personal AB söker en person till denna tjänst som träarbetare/snickare, utan yrkesbevis med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som träarbetare/snickare, utan yrkesbevis hos LN Personal AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Servicetekniker/montör till byggföretag!

LN Personal AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare, utan yrkesbevis i Härryda.

2022-11-23

Mer info

Servicetekniker/montör till byggföretag!

LN Personal AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare, utan yrkesbevis i Borås.

2022-11-23

Mer info

Erfaren entreprenadingenjör till större byggföretag!

Prowork Göteborg AB söker en person till tjänsten som entreprenadingenjör i Göteborg.

2022-11-23

Mer info