Extrajobb som inbärare/runner i bygget av Karlatornet!

Publiceringsdatum: 2022-09-23

Nu söker vi engagerade personer som kommer jobba deltid på ett logistikprojekt i Karlatornet. Denna tjänsten är för dig som är praktiskt lagd och som vill testa på något nytt vid sidan av dina studier eller andra huvudsakliga sysselsättning!

Vår kund Ahlsell hanterar bygglogistiken för bygget av Karlatornet, och vi söker därför ett par nya medarbetare som kommer vara med på detta spännande logistikuppdrag. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad och klassas som Göteborgs första skyskrapa.

Arbetet är av varierande karaktär och din arbetsplats kommer vara en byggarbetsplats. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att logistiken av bygget går som förväntat.

Mycket av arbetet är grovarbete och exempel på arbetsuppgifter är:

  • Inbärning och sortering av material
  • Truckkörning (ledstaplare)
  • Göra ankomstkontroller av inkommande gods
  • Att städa undan tomma pallar samt emballage så att utrymmen hålls rena och fräscha
  • Transportera material i bygghissar samt göra funktionstester på hissarna

Uppdraget är på deltid och du kommer jobba 2-3 pass i veckan måndag-fredag. Arbetet är förlagt både på dagtid (ca 07-16) och kvällstid (ca 15.30-00). Arbetet sker både inom- och utomhus. Arbete på byggprojekt i andra städer (Borås och Vänersborg) kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team, är prestigelös och flexibel. I och med att arbetet sker på en byggarbetsplats söker vi dig som arbetar på ett säkert och ansvarsfullt sätt. För att du ska trivas i tjänsten är du praktiskt lagd och trivs med att arbeta med kroppen.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsakliga sysselsättning om minst 50%, vilket kan vara studier eller annat deltidsarbete. Du behöver också ha A-behörighet för truck då truckkörning förekommer.

Vi ställer inga krav på erfarenhet utan vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är engagerad och en riktig glädjespridare!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg-och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till denna tjänst som väg-och anläggningsarbetare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som väg-och anläggningsarbetare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2022-10-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbeta som inbärare/runner i bygget av Karlatornet!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare, utan yrkesbevis i Göteborg.

2022-10-01

Mer info

Erfaren snickare med vana av ritningsläsning

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som träarbetare/snickare i Gislaved.

2022-09-26

Mer info

Gruppchefer till Projektavdelningen Malmberget

Luossavaara-Kiirunavaara AB söker två personer till tjänsten som arbetsledare, gruvbrytning-metallproduktion i Gällivare.

2022-10-03

Mer info