Medarbetare inom Mark/justerarbeten

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu emedarbetare inom Mark/Justerarbeten till NCC asphalt North Gävle.

Din roll

Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information

B- körkort är ett krav. Har du BE kort är det meriterande.

Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Gävle. Inom NCC jobbar vi för en jämställd bransch, kvinnor är underrepresenterade så vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 januari 2023.

Kontaktpersoner

Henrik Olsson Area Manager, tfn 070-277 48 13

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNCC AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5560345174
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg-och anläggningsarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

NCC AB söker en person till denna tjänst som väg-och anläggningsarbetare med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som väg-och anläggningsarbetare hos NCC AB skickar du in din ansökan senast 2023-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker studentmedarbetare inom samhällsbyggnad eller fastighetsekonomi 

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som byggnadsingenjör i Göteborg.

2022-11-15

Mer info

Produktionsservicemedarbetare

Nordkalk AB söker en person till tjänsten som drift- och vägunderhållsarbetare i Gotland.

2022-11-10

Mer info

Projektledare inom montage till Bergvik Sweden

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Söderhamn.

2022-11-22

Mer info