TopWork söker betongarbetare

Publiceringsdatum: 2023-03-17

TopWork söker betongarbetare till kund väster om Falköping.

I din roll som betongarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av prefab-betongväggar. För att komma ifråga söker vi dig som har god fysik, är noggrann och har en positiv inställning. Tidigare erfarenhet från arbete med betong är meriterande, du får gärna ha arbetat med formsättning. Vi välkomnar sökande från olika branscher och tror att du som är händig och har ett sinne för detaljer kan vara rätt person för oss. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Truck- och traverskort är meriterande.  Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar. Välkommen med din ansökan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att senare kandidaten ska övergå till en anställning hos kund.

Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav

Körkort

  • B (Personbil)

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTopWork Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569026767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBetongarbetare
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

TopWork Sverige AB söker en person till denna tjänst som betongarbetare med placerings i Falköping. Om det låter intressant att arbeta som betongarbetare hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

TopWork söker betongarbetare...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som betongarbetare i Gislaved.

2023-03-24

Mer info

TopWork söker betongarbetare

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som betongarbetare i Lidköping.

2023-03-24

Mer info

TopWork söker betongarbetare

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som betongarbetare i Vara.

2023-03-24

Mer info