VA-tekniker / Utredare Borgholm Energi AB

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? Borgholm Energi AB är på jakt efter en skicklig civilingenjör, anläggning och du kan vara rätt person för jobbet. Borgholm Energi AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna position är tillgänglig i Borgholm. Borgholm Energi AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som civilingenjör, anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av Borgholm Energi AB och jobba som civilingenjör, anläggning! Ansök senast söndag den sjunde januari 2024.


Jobbannons

Vi söker en VA-tekniker / Utredare till Borgholm Energi AB.

Att avfallshantering, energiförsörjning samt vatten och avlopp fungerar är avgörande för att Ölandsbornas vardag ska fungera – och vi på Borgholm Energi är glada över att få vara en del av just den vardagen hos våra drygt 12 000 privat- och företagskunder. Vi arbetar för att driva och utveckla Öland – och för att skapa en hållbar framtid krävs omtanke om miljön, klimatet och nästa generation. Vårt mål är att vara ett långsiktigt och hållbart bolag och vi tänker vara helt fossilfria senast 2030.

Vi är ett kommunägt bolag där Borgholm Energi Elnät AB är moderbolag och Borgholm Energi AB som driver övriga verksamheter är dotterbolag. Hos oss finns cirka 65 medarbetare och huvudkontoret är centralt beläget i Borgholm. Vi bryr oss om våra kollegor och uppmuntrar varandra. Vi värdesätter nya idéer och sätt att arbeta. Teamandan är stark och vi uppskattar personer som gillar att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt – det är kul att gå till jobbet!

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäring och lantbruk. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.

Vi intervjuar löpande - så skicka in din ansökans redan i dag!

ARBETSUPPGIFTER

Borgholm Energi AB ansvarar för VA i Borgholms kommun, en stor del av arbetet är att förvalta och underhålla, men även att planera och bygga för framtiden. Tjänsten tillhör VA Ledningsnät och arbetsuppgifterna som VA-tekniker / Utredare består i huvudsak av att sköta/vara delaktig i att sätta upp rutiner, bearbeta och driftsätta insamlingsnät för bolagets insamling av mätvärden. Vidare vara delaktig i att administrera rutiner runt vattenmätare. Utredningar i anslutningsfrågor utifrån gällande lagstiftning. Vara delaktig i arbetsgruppens arbetsuppgifter t.ex. drift och underhåll av VA-nätet, projekteringar, strategisk planering. Tillsammans med annan BEAB personal utreda, planera, effektivisera service mot interna och externa kunder.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Arbetsgivaren kan komma att tillämpa provanställning på 6 månader. Inriktningen är att anställningen ska övergå till en tillsvidareanställning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med antingen relevant teknisk utbildning, administrativ utbildning / erfarenhet inom VA eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet.

Erfarenhet av lagkrav utifrån LAV, databehandling, dokumentering och rapportering till myndigheter är meriterande.

Arbete/erfarenhet inom VA eller liknande verksamhet är meriterande.

Du kommer ingå i en flexibel organisation, vilket gör att personliga egenskaper är av vikt. Att kunna arbeta självständigt likväl som i grupp är en förutsättning.

B-körkort krävs. Du ska tala och skriva flytande svenska.

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Före erbjudande om anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas. Detta görs som ett sista steg i rekryteringsprocessen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBorgholm Energi AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565277455
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeCivilingenjör, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Borgholm Energi AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, anläggning med placerings i Borgholm. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, anläggning hos Borgholm Energi AB skickar du in din ansökan senast 2024-01-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Rörläggare Borgholm Energi AB

Borgholm Energi AB söker en person till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Borgholm.

2024-01-02

Mer info

Två sommarvikarier som Park/Anläggningsarbetare Borgholms Kommun

Borgholms kommun söker två personer till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Borgholm.

2024-02-12

Mer info

Erfaren anläggare inom elkabel

Wikan Personal AB söker en person till tjänsten som väg- och anläggningsarbetare i Borgholm.

2024-02-01

Mer info