Snickare till Trestad/Bohuslän

2019-03-14

Är du intresserad av att vara del av ett företag som ska expandera framåt? Serneke har en stark marknadsposition och flera roliga projekt igång och på gång i regionen. Just nu behöver vi utöka vår styrka med fler engagerade kollegor och söker 2-4st duktiga snickare.

Utbildning och erfarenhet

Viletar efter dig som är självgående, noggrann och arbetar bra i team. Du skall också ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Yrkesbevis och B-körkort är krav.

Om Serneke

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Håller du med om det och vill vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? -Då är det dig vi söker. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Mer information

Information och ansökan

Befattning: Snickare Bygg Trestad/Bohuslän

Tillträde: Snarast

Placering: Trestad/Bohuslän

Ansök senast onsdag den 3 april 2019, men sök redan idag då urval sker löpande.

Kontaktpersoner för eventuella frågor är:Christoffer Sundin, Arbetschef, tel.nr.070-8278136 eller Christopher Hjelm, Arbetschef, tel.nr. 076-192 85 36

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Serneke i Trollhättan genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Serneke
Åkersbergsvägen 10
46134 Trollhättan

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Malin Klerhed070-0831611malin.klerhed@serneke.se

Till webb­ansökan 

Mer information