Snickare

2018-01-12

Vi söker just nu snickare till vår grupp som arbetar med ROT.

Att arbeta som snickare med inriktning ROT innebär stor frihet och mycket ansvar. Förutom att hitta på unika lösningar och få effektivitet i arbetet så ansvarar du för kontakten med kunden samt samordning med andra yrkesgrupper.

Det är viktigt att du verkligen trivs med att leverera kundservice av högsta kvalitét då arbetet främst utförs nära beställar. Vi har alltid kunden i fokus och ska göra kundens intresse till vårt.

Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä, B-körkort och är flytande i svenska.

Tjänsten kommer att utgå ifrån stockholm men du kommer att arbeta i hela länet.

På E.M.J får du en trygg anställning, engagerade kollegor och ett arbete med mycket ansvar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Hos E.M.J blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga en hållbar framtid med oss?

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos emjservice i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

emjservice
Fabriksvägen 5
17148 SOLNA

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Amanda Hanna0708869415amanda@emjservice.se

Till webb­ansökan 

Mer information