Snickare/Träarbetare Södertälje

2018-01-12

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.

Vi finns representerade med kontor i Göteborg, Malmö, Stocholm samt Växjö.

Med anledning av en kraftig orderingång, förstärker vi nu vår byggavdelning med träarbetare. Vi söker folk både till kunduppdrag samt egna entreprenader. Vi söker dig som är noggrann och ambitiös. Du bör ha några års erfarenhet som träarbetare. Vi söker både dig med erfarenhet av inredning (gips, montering) samt dig med erfarenhet av stomme, samt formning. Tidigare erfarenhet av storbygge är meriterande. Yrkesbevis är en fördel, men inget krav.

Då tjänsterna skall tillsättas omgående, ber vi dig som är intresserad att söka omgående.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Bang & Nielsen AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Bang & Nielsen AB
Jörgen Kocksgatan 65
21129 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Robert Lekenhed0708838356robert@bangnielsen.se

Till webb­ansökan 

Mer information