Grovsnickare / Årsta

2019-01-10

Vi skall nu anställa 3st snickarkunniga personer för arbete i Årsta.

Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis.Vår kund arbetar i huvudsak med underhåll och reparation, till stor del mot privat personer.

Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm.

Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.

Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis hos aleja ab i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

aleja ab
Östmarksgatan 25
12342 Farsta

E-post: info@aleja.se

Mer information