Teamledare Snickare

2019-02-10

I rollen som teamledare snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du har en arbetsledande ställning och ansvarar för ditt team bestående av dig själv och din partner.

Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare.

Vi söker en person som

• har relevant snickarutbildning

• har arbetat som snickare i många år

• har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående

• är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann

• tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo

• talar svenska eller engelska

• har körkort

Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 11 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 38 personer på företaget.

Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos QI Construction AB i Sollentuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

QI Construction AB
Domherrevägen 11
19255 Sollentuna

Telefonnummer: 087543300

E-post: jobb@QICON.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Carl Kjellberg0703557136info@QICON.se

Mer information