Grovsnickare /Märsta

2018-07-12

Vi skall nu anställa snickarkunniga personer för arbete i Märsta.

Du som söker tjänsten skall ha gått yrkesskolan men behöver inte ha något yrkesbevis. Vi har en kund som behöver hjälp med totalrenovering av två skolor med start omgående.

Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Vi söker dig som är flexibel och arbetsvillig!

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Grovarbetare, bygg och anläggning hos aleja ab i Sigtuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

aleja ab
Mediavägen 9a
13548 Tyresö

E-post: info@aleja.se

Mer information