Träarbetare

2019-03-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Till vår byggserviceverksamhet i Sala söker vi flera erfarna snickare som gillar att möta kundernas behov. I Sala jobbar byggserviceavdelningen i huvudsak med flera olika avtalskunder men även återkommande beställare samt privatkunder.

Vi som jobbar inom byggservice förstår vad som krävs för att göra en kund nöjd oavsett vilken beställaren är. För att klara jobbet krävs att du innehar yrkesbevis som snickare, känsla och lust att lösa problem på ett kostnadseffektivt sätt. Du behöver också vara väldigt flexibel och tålmodig då jobbet kan innebära att vara på flera arbetsplatser samma dag. Att du är driven och strukturerad utgår vi ifrån.

Du behöver flera års erfarenhet från byggservicearbete, körkort klass B samt behärska svenska språket i tal och skrift.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast och på grund av det rekryterar vi löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonseringstidens utgång. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi har valt annonseringskanal och vi undanber oss uppsökande rekryterare samt annonsförsäljare.

Mer information

Vi erbjuder

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Peab Sverige AB i Sala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Peab Sverige AB
Margretetorpsvägen 84
26092 Förslöv

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Håkan Nordsäter, HR-Partner0733-375549

Till webb­ansökan 

Mer information