Snickare sökes till Nyköping

2018-05-14

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder. Arbetet är med villor och du bör kunna köksmontering, dörrar, listning och mer inredning.

Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska. Mycket meriterande om du har yrkesbevis.

För denna tjänsten är det väldigt viktigt att du är noggrann.

För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78

Mer information

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos ExpanderaMera AB i Nyköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ExpanderaMera AB
Löjtnantsgatan 17
11528 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Aliaksandra Maslava0853034378

Till webb­ansökan 

Mer information