Självgående finsnickare med öga för detaljer

2019-03-14

Vi växer och nu söker vi självgående finsnickare med öga för detaljer.

Vi ser gärna att du har flera års kunskap/erfarenhet. Du bör kunna följa en arbetsbeskrivning och kunna kommunicera väl med kollegor och kunder. Arbetet hos oss är varierande och kan bestå i allt från luckbyte i kök till helrenoveringar till fönsterbyten och altanbyggen. Det är ett plus om du har yrkesbevis men inte ett krav om åren som snickare motsvarar yrkesbeviset.

Förutom att du är en duktig hantverkare ser vi det som väldigt viktig att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs. Vi väljer att jobba flexibelt och jobbar ibland över när det behövs och tar ut en dag ledigt när möjlighet ges. Arbetsplats är hos kund med grunbarbetstiden 7.00-16.00, du kan även förskjuta din dag om du tex har skolbarn och vill jobba 8.00-17.00 istället..

För att söka denna tjänst krävs det att du:

Mer information

har B-körkort

goda kunskaper i svenska

Vi behöver även extra personal under hög belastning eller sjukskrivningar. Du kanske är pensionerad snickare/plattsättare och har några timmar över ibland? Hör av dig till oss om du kan tänka dig att bli inringd vid sjukskrivningar eller hög belastning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Inredningssnickare/Specialsnickare hos Renovera Din Bostad i Nyköping AB i Nyköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Renovera Din Bostad i Nyköping AB
Spireagången 25
61145 NYKÖPING

Telefonnummer: 070-5607272

Mer information