Kock 75% tillsv. Dackeskolan

2018-11-08

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?

Besök oss på www.mjolby.se

Är du en strukturerad och kreativ person som brinner för service och god mat ?

Välkommen till Dackeskolan!

Dackeskolan ingår i Mjölby gymnasium och har cirka 350 elever och runt 70 anställda. Alla våra nationella program är yrkesprogram. Hos oss kan du bland annat bli guldsmed, avancerad svetsare, fordonsmekaniker, lackerare, nätverkstekniker, elektriker, husbyggare, kock, serveringspersonal eller finsnickare.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en engagerad kock till Dackeskolans kök. På skolan serveras lunch till cirka 350 elever

Du arbetar tillsammans med ytterligare en kock i köket och ett måltidsbiträde.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat matlagning, specialkost, disk, salladsberedning och dokumentering av egenkontroll.

Vi har ett nära samarbete med Kungshögaskolan vilket kan innebära viss tjänstgöring även i det köket.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en kockutbildning och har yrkeserfarenheter av liknande arbete. Vi ser tillagning av mat och servering samt miljö i matsal som en helhet. För att skapa god kontakt, utmana och uppmuntra elever kräver det att du har hög social kompetens. Om du har arbetat med ungdomar tidigare ser vi det som en stor fördel. Du är flexibel och vill vidareutveckla dig själv och verksamheten. Du har god vana att arbeta med IT-stöd för verksamheten och du är väl insatt i de hygienkrav som råder.

Vi strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose detta behov.

Mer information

ÖVRIGT

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kock, storhushåll hos Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen i Mjölby genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Burensköldsv. 11
59580 MJÖLBY

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Markus Gustafsson0142-85497markus.gustafsson@edu.mjolby.se

Till webb­ansökan 

Mer information