Installatör av solceller i Malmö

2018-11-08

Vi erbjuder en tjänst som installatör av solceller. Arbetet består av att installera solceller ute på plats hos våra kunder vilket bland annat inkluderar.

- Montage av byggnadsställning

- Inmätning och infästning av solceller på tak

- Placering, montage och koppling av solceller

- Kabeldragning

- Funktionstestning och inställningar

Vi arbetar mot såväl kommersiella som privata kunder och med stora som små anläggningar.

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, som är en lättlärd driven person som vill utvecklas och jobba i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande.

Driven och arbetsvillig

Praktiskt lagd

Ansvarstagande

Lösningsorienterad

Som medarbetare i SVEA Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera. SVEA Solar är en arbetsplats där du kan utvecklas och växa med företaget.

SVEA Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 150 medarbetare i hela landet. Företaget har funnits i snart 5 år och vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal.

Solcellsmarknaden är en starkt växande bransch med goda framtidsutsikter som är tätt sammankopplad med utvecklingen av batterier, laddinfrastruktur för elbilar, energistyrning av fastigheter, takomläggning med integrerade solceller och byggnation av storskaliga solcellsparker. Samtliga dessa områden är delar som SVEA Solar är drivande inom i Sverige idag och som medarbetare i företaget har du möjlighet att fördjupa dig och bli expert inom just det område som intresserar dig.

Vi på SVEA Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning. Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med SVEA Solar!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Svea Renewable Solar AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Svea Renewable Solar AB
Bergkällavägen 35A
19279 SOLLENTUNA

Telefonnummer: 08286693

E-post: ansokan@sveasolar.com

Mer information