Vill du jobba som fabrikssnickare?

2019-04-12

Vill du prova på snickaryrket? LN Personal söker dig som vill bygga moduler till en välkänd husleverantör. Vår kund befinner sig utanför Kungsbacka och du kommer att jobba inomhus i deras fabrik som bänksnickare. Arbetet innebär att du utför olika moment i hustillverkningen, t.ex. reglar, isolerar och gipsar väggar eller sätter fönster och karmar mm.

Kunden tillämpar fasta skift och just nu letar vi efter dagpersonal. Detta är ett konsultuppdrag men för rätt person finns goda möjligheter att på sikt få anställning direkt hos kunden. Tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande!

Din profil

Är du utbildad snickare eller har erfarenhet från branschen är det ett stort plus. Att vara händig och ha en stark vilja att lära kan dock räcka långt. Kanske har du renoverat ditt hus själv eller skruvat med annat på fritiden?

Du bör ha körkort och tillgång till bil, ange gärna detta samt var du bor i din ansökan.

Vi tror att du som person är positiv och driven, du vill vara en del i gänget och ser fram emot att ta dig an nya arbetsuppgifter. För att trivas i rollen krävs det att du är flexibel och samarbetsvillig, då ni arbetar i team. Du bör ha en hög arbetsmoral och värdera känslan av yrkesstolthet.

Mer information

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis hos LN Personal AB i Kungsbacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

LN Personal AB
Victor Hasselbads gata 9
42131 VästraFrölunda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Olivia Malmgrenolivia@lnpersonal.se

Till webb­ansökan 

Mer information