Vill du arbeta som snickare?

2018-01-12

Jobbeskrivning

Uniflex söker en snickare för träarbetare till hustillverkning inomhus i fabriksmiljö. Du kommer att arbeta med produktion av moduler efter ritningar, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetsuppgifterna är kort sagt att tolka ritningar, arbeta med färdeskuret virke och i ett högt tempo.

Kravspecifiktion: Relevant praktisk utbildning, B-körkort, tidigare arbetat med lufttrycksverktyg.

Arbetstid: Dagtid (måndag-Fredag)

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tjänsten avser en 6 månaders visstidsanställning, för rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Vi tillämpar GFL (genomsnittligt förstjänstläge)

Personliga egenskaper

Som person är du:

- Social

- Händig

- Lättlärd

Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor.

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet av byggnation

- Ritningslära

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Uniflex Sverige AB i Kungsbacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Uniflex Sverige AB
Gårdatorget 1
41250 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jakob Roos

Till webb­ansökan 

Mer information