Träarbetare/Snickare sökes till Kristianstad

2018-11-08

JobForce är ett relativt nystartat företag inom bemanning & rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän inom bygg, anläggning samt drift & underhåll. Dock har vi en mångårig erfarenhet av att bemanna & rekrytera till både stora och små projekt runt om i Sverige. Detta gör oss till en kompetent och pålitlig samarbetspartner till er som kund eller som anställd och självklart har vi kollektivavtal.

Just nu söker vi 4st träarbetare/snickare för nyproduktion i Kristianstad med start  omgående. Arbetet består av formning samt bistå vid gjutningar. Erfarenhet av liknande projekt är ett krav. Arbetet kommer att pågå under 4 månader.

Som person är du social, samarbetsvillig och flexibel. I ditt arbete är du noggrann och arbetar bra både ensam och i grupp. Du är en person som känner ansvar, är prestigelös och ser till både kundföretaget samt arbetsgivarens bästa. 

För tjänsten krävs att du kan behärska svenska eller engelska i tal och skrift.

Mer information

 

Sök redan idag då intervjuer hålls löpande

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos JobForce Sweden AB i Kristianstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

JobForce Sweden AB
Bjurögatan 48
21124 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anders Bergström0760-172 174anders.bergstrom@jobforce.se

Till webb­ansökan 

Mer information