Snickare sökes till Uppsala

2019-02-08

Nu behöver vi en självgående snickare med bred erfarenhet. Vi ser gärna att du har flera års kunskap inom byggbranschen.

Det är ett plus om du har yrkesbevis men inte ett krav om åren som snickare/anläggare motsvarar yrkesbeviset.

Yrkesbevis är bra men inget krav, det viktiga är att du klarar av hantverket. Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs.

Prowork tillhandahåller Resurser och Rekrytering inom Industri, Fastighet, Bygg, Drift & Skötsel.

Stockholm expanderar i rasande takt och det byggs nya fastigheter och infrastrukturen blir större och större för varje dag. Vi vill vara med på den resan och hjälpa våra kunder att bygga upp sina organisationer för att klara den utveckling som sker just nu. Vi på Prowork är nischade mot Industri och byggsektorn och har lång erfarenhet från branschen och har hjälpt våra kunder med resurser och rekrytering sedan starten för fem år sedan med stor framgång.

Att ha god insikt i våra beställares organisation och verksamhet ser vi som en självklarhet för att kunna hitta rätt personal till vår kund.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos PROWORK STOCKHOLM AB i Knivsta genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

PROWORK STOCKHOLM AB
Kemistvägen 6
18379 Täby

Telefonnummer: 0851816602

E-post: bygg@prowork.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Janina Stålander08-51816602bygg@prowork.se

Mer information