Duktiga snickare för omgående anställning i Kalmar

2018-01-12

Om företaget

Vi söker nu duktiga snickare för omgående anställning i Kalmar. Vår kund är en av Sveriges största byggföretag. Yrkesbevis är meriterande för uppdrag men inte krav.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Byggavtalets villkor och lönesättning tillämpas.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära traditionellt snickeriarbete.

Det är ett krav att du har mångårig erfarenhet som snickare. Heta arbeten och andra certifikat är en fördel och meriterande.

Beroende på vart du bor kan det krävas att du har både körkort och tillgång till bil.

Din profil

Du är en duktig snickare som är noggrann och ordentlig samt har hög arbetsmoral.

Självklart har du även goda referenser.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos VMP Group i Kalmar i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

VMP Group i Kalmar
Trädgårdsgatan 12
39235 Kalmar

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Dubravko Knezevicdubravko.knezevic@vmp-group.se

Till webb­ansökan 

Mer information