Snickare sökes till Jönköping med omnejd!

2019-03-14

Jobbeskrivning

Vi på Uniflex söker just nu ett flertal snickare för kunds räkning - Projekten man kommer arbeta på ligger i Jönköping och däromkring.

Du som söker bör åtminstone ha ett par års erfarenhet av arbete inom branschen. En yrkesutbildning i och yrkesbevis är väldigt meriterande, men inte ett krav. Du är självständig i din yrkesroll och har verktygsvana och kunskap inom diverse områden som omfattar bygg och anläggning.

Uppdraget är långsiktigt och chans till anställning hos kund finns efter en viss tids inhyrning.

Övrigt:

Lön enligt överenskommelse

Arbetstid är förlagd dagtid mån-fre

Personliga egenskaper

Som person är du van att ta ansvar för ditt arbete och du trivs med variation av projekt. Vidare tycker du om att arbeta såväl självständigt som i grupp och tar gärna initiativ och hittar lösningar. Du är samarbetsvillig och arbetsam.

Det är mycket meriterande om du har yrkesbevis inom träarbete.

Låter tjänsten intressant? Hör av dig till oss på Uniflex.

Urval och tillsättning sker löpande.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis hos Uniflex Sverige B&A AB i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Uniflex Sverige B&A AB
N. Strandgatan 4
55320 Jönköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emir Hodzicemir.hodzic@uniflex.se

Till webb­ansökan 

Mer information